Melike_4949 minik_kurabiyeee teşekkür ederim canım galiba yürüyüş yapmıyorum diye hiç düzene girmiyor evet gerçekten yürüyüş yaptığım dönemlerde baya düşük çıkıyordu birde iki gün öyle deniyim bakalım kaç cikicak inşallah düşük çıkar hep 🥺🙏
Babydurubaby Melike_4949 hazır bişey yeme canım senin iyiliğin için bak çok strese giriyorsun yedikten sonra bir sürü ölçüm yapıyorsun
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım bende tüketmicem artık bulgur yemesemde olur yani olmazsa olmaz değil benim için
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle ve biraz daha yeşillik ağırlıklı beslen duzene binene kadar oda çok fayda sağlıyor
Melike_4949 Babydurubaby kesinlikle, öyle yüksek görünce panik atağım tetiklendi çok endişe duydum çok şükür bebeğimin hareketleri iyi artık yürüyüşte eklicem yoksa düşmez kolay kolay 😐
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla hep yeşillik yemeği canım en iyisi yürüyüş de eklim ben baya etkili çünkü 🙏
Babydurubaby Melike_4949 sen bi süre kurabiye ekmek pirinç bulgur tamamen kes , bak hepimiz kesince düştü sende kessen senin fe düşer
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet valla bak benimkide yükseliyordu ya yeşillik yedim normale döndü ıspanak karnabahar brokoli balık falan aşırı iyi geliyor
Melike_4949 Babydurubaby ekmek bir dilim yiyordum onuda yemicem artık ki arads yemediğim oldu kurabiye falanda yemem bulgurda yemem byani olmazsa olmaz değil benim için bulgur birde kesinlikle yürüyüş yapmak lazım
minik_kurabiyeee Melike_4949 1 saat fazla olabilir çok yorulursun yarım saat 45 dakika falan olsa yeter bence
Melike_4949 minik_kurabiyeee teşekkür ederim canım öyle yapicam ufak kaçamaklarda yapmicam artık ya strese giriyorum sonra 😐
Melike_4949 minik_kurabiyeee toplamda bir saat yani canım o kadar uzun yürüyemem gün içinde ara ara yürüyecem
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle yükseliyor strese giriyorsun sürekli ölçmek zorunda kalıyorsun düştü mü düşecek mi diye