Babydurubaby Melike_4949 anladım canım ya insülini yükseltecek tada diyeti daha sıkacaksın sanırım sen :(
Melike_4949 Babydurubaby insülinü bugün yükselttik canım diyeti daha sıkı hale getiricem inşallah yarın gidicem bakalım kaç kilo olmuş bebek böyle giderse tosuncuk olurmuş dedi dahiliye 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki canım birşeyde yemedim 😅🤷🏻♀️ bakalım yine ölçücem uyumaya yakın yine insülin vurucam birazdan
minik_kurabiyeee Melike_4949 bulgur çıkarıyor demekki kuzum benimkinide cikariyordu normal de ama bugün 126 falan çıkardı
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya bulgur ya kurabiyeden oldu başka bir şey yemedjm çünkü hiçbir şey yemicem en sonunda 😅😅
minik_kurabiyeee Babydurubaby bencede yani çıkardığını ilk fark ettiğim andan beri hiç yemiyordum bugün yedim bir tek 126 falan çıktı
Babydurubaby Melike_4949 canım sende helva yedin bulgur yedin bide kurabiye yemişin her güne bişey ye bari çok canın istiyorsa hepsini aynı gün yeme 😀
minik_kurabiyeee Melike_4949 olabilir ya bence kurabiyeyi yedin ondam yüksek çıktı bulguru da yiyince iyice yükselmiş olabilir
Melike_4949 Babydurubaby kız helva çok az yedim bak bir kaşık belki bulgurda yemeğe çok az atıyorum ben 😅😅 kurabiye abartmış olabilirim bugün bir tek ondan şüphelendim 🥲🥲 her parmakta farklı çıkıyor deli oluyorum
Guzelligim Babydurubaby kadin dogumcun mu dedi MasaAllah benimki sadece karbonhidrat tam uzak dur dedi onu da yanlış söylemiş basit karbonhidrat tan uzak durmaliymisim
Guzelligim Babydurubaby az kaldi keşke onu da yemesek ama olmuyor ben annelere gidince beyaz ekmekte yiyorum malesef🫣 kendi evime almiyorm ama
Babydurubaby Guzelligim nohut ununun zararı yok ki canım internetten araştır glisemik endeksi düşük diyette falan da çok kullanılıyor ve tok tutuyor
Guzelligim Deletedmom_112 istanbulda izmirdeysen yapan bi sürü fırın var ordan daha çabuk eline ulasir bizim burda pek seçenek yok
Guzelligim Babydurubaby yok canm zararı var demiyorum ben tutamiyorm kendimi kansızlık var ya çok acıkıyorum ekmek yemeyince de duyduğumu hissetmiyorm
Melike_4949 Babydurubaby sağlık ocağında test ettim aslında canım hemşire sorun yok demişti 1. Saat çok yüksek çıkıp 2. Saat normal çıkarmı ki ?
Guzelligim Melike_4949 1.saat 140 geçmemesi lazım 2.saat 120 yi.bana diyetisyen arkadaşm 120 geçme demişti
Melike_4949 Babydurubaby hmm anladım canım evet hemşirede öyle demişti bakalım doz arttırdık Nasıl cikicak artık inşallah düşer düşerse insülinü keseriz dedi dahiliye
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım dahiliye dikkat edersen insülinü keseriz dedi inşallah düzene girer daha dikkat edicem ki ediyorum yani öyle çok abartı yemiyorum gerçekten şuan bile Aç hissediyorum mesela