Gulsahkizilkan Çok teşekkür ederim kızlarıımm popomda ağrı var sadece o kadar Allahtan belimi karnımı çarpmadım popo üstü düştüm sadecee. Rabbim korudu çok şükür 🤲
Babydurubaby Guzelligim doktoruma söylemiştim yiyebilirsin demişti , zaten çok ekmek de tüketmiyordum ben normal hayatımda da bir parça yersem nohut unlu yiyorum
2lokummannesiii Babydurubaby o zaman sen baya yemiyorsun canım. Bebeğin suyu ve kilosu var sende de. Doğumdan kendi kilonla çıkacaksın😂benim sıfır göbeğim vardı seninde öyle olacak sadece alt karın olayı oluyor hafif karnın sarkık gibi oluyor ama fazlalık olmuyor 😂
Guzelligim Babydurubaby kadin dogumcun mu dedi MasaAllah benimki sadece karbonhidrat tam uzak dur dedi onu da yanlış söylemiş basit karbonhidrat tan uzak durmaliymisim
Deletedmom_112 Guzelligim bi dene bakalım güzel olursa bende yapayım trendyolda hazırıda var badem unu ile ekmek kurabiye kek hamburger ekmeği lavaş her şeyi yapmışlar onları denicem artık.
Guzelligim Deletedmom_112 istanbulda izmirdeysen yapan bi sürü fırın var ordan daha çabuk eline ulasir bizim burda pek seçenek yok
Melike_4949 @minik_kurabiyeee akşam kapuska mercimek çorbası yoğurt yedim 163 çıktı insülinim bozulmuş olabilir mi ? 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 bulgur çıkarıyor demekki kuzum benimkinide cikariyordu normal de ama bugün 126 falan çıkardı
Babydurubaby Melike_4949 anladım canım ya insülini yükseltecek tada diyeti daha sıkacaksın sanırım sen :(
Melike_4949 Babydurubaby insülinü bugün yükselttik canım diyeti daha sıkı hale getiricem inşallah yarın gidicem bakalım kaç kilo olmuş bebek böyle giderse tosuncuk olurmuş dedi dahiliye 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki canım birşeyde yemedim 😅🤷🏻♀️ bakalım yine ölçücem uyumaya yakın yine insülin vurucam birazdan
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya bulgur ya kurabiyeden oldu başka bir şey yemedjm çünkü hiçbir şey yemicem en sonunda 😅😅