Deletedmom_112 Babydurubaby evet maalesef sadece ekmek değil karbonhidrat oranı yüksek şeyleri asla kabul etmiyor ekmek makarna pirinç nohut kurufasulye gibi.
Deletedmom_112 Babydurubaby hayır dahiliye takip ediyor sınırı çok aşmadığım için ilerki haftalarda başla dedi hatta ölçme her gün her gün stres yapıyosun dedi ben duramıyorum korkudan çok yükselir diye
Babydurubaby Deletedmom_112 bence herşey yükseltiyor aç kalıyorum diyorsanız diyetisyen yardımı alın çünkü böyle halsiz ve vitaminsiz kalırsınız Allah korusun
Deletedmom_112 Babydurubaby evet öyle yapacağım vakti geldi zaten 10 gün kaldı şükür. Onunda pek bişey değiştireceğini sanmıyorum çünkü ben ekmeksiz doymuyorum ekmekte şekerimi yükselttiği için gene yiyemicem.
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 O zaman bence kesinlikle diyetisyenle devam etmelisiniz 🙏 Haftaya çarşamba kontrolüm var benimde bakalım ne kadarlık oldu kaç kilo. 32de 1963 kg 43 cmdi 34de 2300 falan olmuştur heralde:)
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet canım mecburum diyetisyene ben. Ne güzel sizin çok az kalmış 2 haftada 1 gidiyorsunuz galiba kontrole. Sabah kendi kendime düşümdümki burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz sizlerden de çok şey öğreniyorum hepiniz gidiceksiniz kısa sürede bi ben kalıcam çok üzüldüm 🥺
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Evet insan motive oluyor ben çok olumsuzların kadınıyım yaa maalesef 😢 Hep en kötüsünü düşünüyorum bu huyumu hiç sevmiyorum. Arkadaşım doğum yaptı 10 gündür bebeği küvezde kordon dolanmış boynuna 😢 bugün yarın çıkarıcaklarmış değerleri iyiymiş Allahtan 🙏 Günler yaklaştıkça korku daha çok sarıyor. Kontrolede normalde 3 haftada 1 çağırıyodu geçen hafta 15 güne düşürdü. Nstye sokar mı bilmiyorum görücez haftaya
minik_kurabiyeee Kızçelerim bugün kahvaltı da yulaf unundan pizza yapmayı denedim ve tadı gayet iyi bence en azından pizza tarzı bir şey denemiş oluruz daha yeni yemeye başladım sizlerle de paylaşmak istedim bunu yiyip toklugumu da paylaşacağım 💖
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende tavada yumurta peynir zeytin salatalık domates yaptım 1 dilim ekmek yedim 109 geldi şu an çok mutluyum ekmek yedim ve düşük geldi.
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 yok daha başladı doktorum. Kuzenimde aynı doktora gidiyodu 35te başlamış ona. Ama ben sezaryen istediğim için belki haftaya sokar bilmiyorum ki
Babydurubaby Bende bugun kahvaltıyı dışarda yapmak zorunda kaldım.Uzun zaman sonra pohaça yedim.Karabuğdaylı ve nohut unluydu.pohaça ve küçük boy laktozsuz latte 120 çıkardı şekerimi
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bende şimdi mecbur dışardan sipariş verdim ev yemeği izmir köfte pilav cacık bakıyım kaç olacakk 🙈 Sabah aceleyle evden çıktım 1 yumurta yaptım yarım bardak süt içtim 3 4 lokma ekmek yedim 98di şekerim. Sonra işe geldim 3 galete yarım paket bitter çikolata 😅 1 saat sonra 119du 🌸
Deletedmom_112 Babydurubaby çok iyi dışarda o tarz şeyler satan mekanı nasıl buldunuz acaba içeriği gayet sağlıklı mekanın adı ne acaba inşallah burda şubesi vardır
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 kendim yulafı çektim tarifte de öyle yapiyolardi zaten 2 buçuk yemek kaşığı yulaf koydum çektim 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta bir fiske de tuz koydum bu ilk acemiliğime denk geldiği için şekli bozuk oldu ama😂😂 veeee şekerim 110 çıktıııı🌺