Melike_4949 minik_kurabiyeee bende en son kete en yüksek kaçamak yaptığım canım ondan sonra küçük kaçamaklar yapıyorum daha onu da yapmam inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ketede baya yükselmişti inşallah kuzum valla ben şekerim düştüğünde bir çay kaşığı helva falan alıyorum sadece
Deletedmom_112 Guzelligim ben de hep siyez çavdar tam tahıllı falan tüketiyorum ama tostta yükseltti. Yanında bir şey içiyor muydun sen süt falan ?
Guzelligim Deletedmom_112 yok canm yeşillik domates salatalık. ne kadara yükseltti yemeden önce olctun mu
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende öyle tatlı olan birşey bir çay kaşığı alıyorum canım ekmek sadece sabah bir dilim tüketiyorum ama yürüyüş gerçekten çok etkili bu şekerde
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ayy evet çok şaşırdım iyiki ölçüp kontrol etmişim bidaha yapmam asla kaşar eriyince ekmek kızarınca daha sağlıksız oluyo demekki
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Büyük ihtimalle kaşar eriyince yükseltiyor heralde hemde tam buğday ekmeğinden yapmıştım yanii ilginç daha da ağzıma sürmedimm zaten
Babydurubaby minik_kurabiyeee yapmadım daha işlerim var onlar bitince yapacağım uzaktan çalışmaya devam ben :)
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende içmiyorum şu süt ayran kahve ve çay içiyorum sadece kahveyi de heeeep sütlü :)
naneliseker_ Gulsahkizilkan bende hep ayran içerdim kaç aya bi soğuk çay içeyim dedim çıkardı demekki