minik_kurabiyeee Babydurubaby ay bunlara ben ilk başta çok ön yargılıydım bir videoda gördüm ufak bir dokunuşunda sallanıyor dün baktığım magaza da da gördüm aşırı hoşuna gitti ya
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay inşallah unutma bakk😂😂 bende anlamıyorum çok garip bazen yüksek olduğunda öyle olmuyorum ama düşük olduğunda öyle oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee mobilya beşik daha güzel bence park beşik sevmiyorum ben bunu kardeşim aldı almasa mobilya beşik alırdım
Babydurubaby Melike_4949 uzun zaman kullanışlı oluyır diye almak istedim bende sonrasında oyun Parkı olarak kullanıcam :)
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Yarın gün vericek %90 şaka gibii 🙈🙈🙈 Unutmicam tamam anneme söylerim o asla unutturmaz 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan kızzz çok heyecanlı vallaha tam kaç haftalık oldunn ay bak merak ederim ben haber et bana tamamdır 😂😂 annene söyle sen unutmasın 😂😂😂😂😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bazen zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bazende aşırı hızlı geçmiş gibi geliyor bazen bende diyorum kendime ilk öğrendiğim gün dün gibi aklımda şimdi ne ara büyüdü ah bu annelik çok duygusal
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Sormaa daha yeni çift çizgiyi gördüm diyorm ne çabuk geçti diyorm. Sonra zaman hiç geçmiyor gibi geliyor çok değişik duygu yaa 😅😅
Babydurubaby Gulsahkizilkan evet çok az kaldı benim de ama ben normal düşünüyorum ya o yüzden daha beklerim senden sonra :)
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ooo maşallahhh 🧿 kız vallaha bende bir o zamanlara geleydim rahatlayacam😂😂😂 merakla bekliyorum yaaa bizde 22 +1 olduk teyzesiii😂🥰
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan benim hiç umudum yoktu çift çizgi olduğundan öyle bir anda geldiki kızım hiç ihtimal vermediğim hiç kendime dikkat etmediğim zamanda geldi prenses kızım 🥺 ay duygusallaştım şimdi yorucu bir yol ama sonu çok güzel olacak inşallah 🥺🥺🥰
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Oyyy maşallaahh 🧿 Gelirsin gelirsiinn zaman su gibi vallahii nasıl hızlı geçiyoorr 🥺
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan inşallah yeterki sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun 🌺 aynen öyle vallaha bazen çok hızlı bazen çok yavaş geçiyor ama her şeye değer bu minik kuzular🥺🥰🌺 ay vallaha ben bugün çok duygusalım göz yaşım ucunda bekliyor😂