Guzelligim kizlar günaydın kahvaltim bu sekildeydi artık 11 e kadar aç kalamıyorum şekerim cok dusuyo ekmegi buzlukta saklayıp 2 gün sonra hafif kizartirsaniz glisemik indeksi düşüyormuş haberiniz olsun🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben trendyoldan toplu alicam canım ağırlaştım şimdiden birde kum döküyorum yürürken böbrekte sıkışma oluyor yürüyemiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım ben anne yani beşik aldım trendyoldan bebek arabası almadım evim 1+1 biraz büyüdükten sonra gece oturma odasına uyutucam bizim buralar çok rapma ve kışın bebekle bir yere çıkamam zaten eşimle arabayla ancak o yüzden puset var sadece
minik_kurabiyeee Guzelligim ya aslında gideyim diyorum da tok gitsem bir şey olur mu çok acıktım aç gidersem eğer şekerim iyice düşer
Guzelligim minik_kurabiyeee canm saati var geç kalırsın bizim burda kani 10 dan sonra almıyorlar Annelerin orda 11 den sonra almıyorlar Yarin git olmadi
minik_kurabiyeee Guzelligim aynen yarın gideyim eşime erken uyandır dedim unutmuş oda ve şimdi şekerim de 85 e düşmüş bir şey yemeden çıkarsam yürüyüşle daha çok düşecek yolda kötü olurum
Guzelligim minik_kurabiyeee bence de güzel çıkmış sonucun da tokluklarinda da sıkıntı yoksa dahiliye ye gittiğinde yaptirirsin
minik_kurabiyeee Guzelligim aynen açlığım da sorun yok benim toklugum yükselmeye başladı açlık için insülin kullanıyorum zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 beşiği mobilya mi park besik mi aldın anladım kuzum ben bebek arabası da araştırıyorum da bakalım dün gittiğim yerlerde hiç icime sinmedi 1 tane travel sistem gösterdiler yani zulüm resmen arabayı kapatmak için bebeğin olduğu yeri cikarman gerekiyor tek başıma bir yere gittiğimde düşünemiyorum
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan şey sorcaktın şekerin düşük olduğu halde ağzında susuzluk hissi oluyordu onu sorcaktin neden oluyor diye mesela sabah şekerim benim 85 çıktı ağzım aşırı kuru yüksek gibi sürekli su içme hissi oluyor