minik_kurabiyeee Melike_4949 zaten içime sinen hiç bir şey bulamadım ya çok pahalı ya da hiç beğenmedim bilmiyorum bakalım ya
Ponduk minik_kurabiyeee viva check eko kullaniyodum ben bozuk cikti onun stickleri uygun fiyatliydi 90 tl falan gibi .. babaminkini aldim contour ts markasi .. stickleri pahali biraz ama 180 -190 arasi
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben trendyoldan toplu alicam canım ağırlaştım şimdiden birde kum döküyorum yürürken böbrekte sıkışma oluyor yürüyemiyorum
Ponduk minik_kurabiyeee hastaneye gidin bence saglik ocaginda belirli vakite kadar bekliyo kan .. hemen olcum yapilan bi hastane olsun bence ben ole yaptim ☺️ 1saat sonra cikti sonuc zaten ama ben kendi seker aletimlede o anda alinan kanla baktim hemen
minik_kurabiyeee Ponduk evet öğleden önce kan alınıyor öğleden sonra alınmıyormuş ya hastane çok uzak eşim sürekli izin alamıyor tek başıma hastaneyede gözüm kesmiyor açıkçası 😂 yarın bir sağlık ocağına gideyim olmazsa hasgneye giderim makinemide yanıma alayım
minik_kurabiyeee Babydurubaby internetten de bakıyorum hemen hemen aynı ama iyi araştırıp almak istiyorum
minik_kurabiyeee Babydurubaby onuda bilmiyorum ki😂 dolabı beşiği şifonyer olsun istiyorum ama öyle içime sinen hiç bir şey olmadı
Guzelligim kizlar günaydın kahvaltim bu sekildeydi artık 11 e kadar aç kalamıyorum şekerim cok dusuyo ekmegi buzlukta saklayıp 2 gün sonra hafif kizartirsaniz glisemik indeksi düşüyormuş haberiniz olsun🥰