Kızlar herkese tekrar merhaba. Gebelik şekeri çıktığından beri diyet yapıyorum. Sürekli açlık , tokluk ilk saat ve 2. Saati ölçtüm hiç yüksek çıkmadı. İlk saat 140 altında 2. Saat 120 altında oluyor. Genelde ilk saat 110 2. Saat 105 falan gibi. Bazen 95 bile çıkıyor. Ölçtüğüm herşeyi yazdım. Doktora gittiğimde artık düzenli ölçmene gerek yok arada bir ölçebilirsin değerlerin iyi ama yine de dikkatli ol dedi. Bende dikkat ediyorum ama kendimi denemeye karar verdim. Mesela çok fazla olmayacak şekilde tavuklu pilav yedim ilk saat 110 falan çıktı. Doğum günümde yaş pasta yedim yine normal çıktı. Dün eşimle dışarıda kahvaltı yaptık deneyim bir dedim biraz bal kaymak tereyağı falan yedim (yasak olan şeyler) 118 çıktı ölçümüm. Daha sonra ekmek arası bir şey çekti canım yarım ekmeğin içini aldırıp yaptırdım 1 saat sonra 95 çıktı. Sizce ben diyetle şekeri kontrol altına almış ve düzeltmiş olabilir miyim? (Hamilelikten önce de hep aşırı yiyen fazla kilo almayan biriydim. Hamileyken şeker çıkmadan önce her gün börekler poğacalar bir oturuşta 1 ekmek 3 tabak pilav makarna 15,16 tane kurabiye yiyen biriydim diyetten sonra hepsini bıraktım sadece dediğim şeylerle kendimi denedim) fikrinizi merak ediyorum 🫶