minik_kurabiyeee Melike_4949 çok şükür vallaha böyle olması kötü oluyor yükselince kötü hissediyor insan
Guzelligim Smr28 ![https://mutluresim.com/images/2023/10/30/n0FR2X.jpg](https://) tam bugdaydan ekmek sıkma yapıyordum o da seker hastalarına zararliymis tabi seker hastası değiliz ama aday adayiyiz bende badem unuyla biseler yapacam bazen canım çok ekmek yemek istiyo
Dau123 Guzelligim badem unundan yaptığınızda lezzet olarak nasıldı denemek istiyorum bende ama tüketemem diye korkuyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 geçen gün işte 234 falan çıkardı makine oturup ağlayacaktim ben o kadar dikkat ediyorum yükseliyor yediğimde hiç bir şey yok niye yükseldi diye çok kötü olmuştum yani moralim baya düşmüştü
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım bende kete yedim diye çok çıktı ya öffff çok üzüldüm öyle görünce 130 çıkmasını da beklemiyordum ama 191 çok yüksek ya
Babydurubaby Melike_4949 sen kaçamağı fazla yapıyorsun canım :( İnan yüklemeden sonra hiç beyaz unla yapılan bişey yemedim ben
minik_kurabiyeee Melike_4949 bu ketenin içine un kavurup koyuyolar demi bizim bi yanımız da Karslı kars ketesi öyle oluyor un falan kavurulup konuyor aşırı severdim ama şekerden sonra hiç ağzıma vurmadım şimdi nasıl peki
Melike_4949 Babydurubaby yok valla Bayadir dikkat ediyorum ama kete normalde hiç sevmem 😅😅 hamileyken canı istiyormuş insanın tam buğday ekmek bile yükseltiyor şekerimi biliyorum zaten şekerimi öyle yüksek gördüm bin pişman oldum
Babydurubaby Melike_4949 çekiyor biliyorum benimde çekiyor da sonrasında stres olmaktansa yemiyorum :)
Melike_4949 naneliseker_ kız ben normalde hiç sevmem annem sürekli yapardı bizede verirdi durur durur küflenirdi hamileyken canı çekiyormuş insanın 😅😅
Melike_4949 Babydurubaby iyi yapıyorsun gerçekten canım seni takdir ediyorum ben de yaptıktan sonra pişman oluyorum 😅 keşke yemeseydim diye
Guzelligim Babydurubaby MasaAllah iyi azimlisın benim hep kesfetim hamur isi canm kac haftalik oldun z bebegin kilosu neydi
Melike_4949 Gulsahkizilkan benimde öyle oluyor arada ya ölçünce normal çıkıyor hatta yüksek olduğu zaman bile olmuyor ağız kuruluğu bazen
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan o bende de oluyor biliyo musun ağzım kuruyor şekerimi ölcuyorum düşük çıkıyor anlam veremiyorum bende