minik_kurabiyeee Babydurubaby faydası var mı bebek yağının şuana kadar hiç yok ama geceden beri karnım göğüslerim aşırı kaşınıyor kaşıntı hissi olduğunda koşa koşa bebek yağı sürüyorum 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee vurdum ölçtüm henüz düşmemiş 186 sag elimde 191 sol elimde çıktı canım kete yedim 🥲🥲 keşke yemeseydim yüksek görünce o kadar çok üzüldüm
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa düşmemişti kuzum biraz yürüyüş yapsan iyi olur aslında düşürür çünkü
minik_kurabiyeee Melike_4949 tamam o zaman hem ona baktırayım hem cihazımı karşılaştırayım içim rahat etsin sabah 83 çıkardı şekerimi
Melike_4949 minik_kurabiyeee öyle yapicam inşallah canım birde hastayım valla ya offf stres yapmamak elde değil böyle olunca boğazım çok kötü olmuş
Melike_4949 minik_kurabiyeee normal açlık şekerin benim 112 çıktı ama ben gece 1 de bir tane mandalina yedim boğazım kurumuştu ağrıyordu usuttügum için
Babydurubaby minik_kurabiyeee lierac ve badger dönüşümlü kullanıyorum canım ikisi de güzel nemlendiriyor tavsiye ederim
minik_kurabiyeee Babydurubaby sizinki gayet iyi çıkmış maşallah 🧿 ben baktırdığımda yeni öğrenmiştim hamileliğimi insülin kullanmiyodum o zaman 6.2 çıkmış o da 3 aylık oluyor demi baya yüksek çıkmış o zaman