minik_kurabiyeee Ponduk yaa benim makinede sıkıntı var o zaman yarın ya sağlık ocağına ya da hastaneye gideyim kandan baktirayim
Guzelligim minik_kurabiyeee sağlık ocağına aletini götürüp oradaki ölçme aletiyle de karsilastirabilirsin
Ponduk minik_kurabiyeee hastaneye gidin bence saglik ocaginda belirli vakite kadar bekliyo kan .. hemen olcum yapilan bi hastane olsun bence ben ole yaptim ☺️ 1saat sonra cikti sonuc zaten ama ben kendi seker aletimlede o anda alinan kanla baktim hemen
Guzelligim minik_kurabiyeee ben geçen ay tostla portakal suyu içip gidip kan vermiştim 1.saat 95 çıkmıştı ama 2.saat yükseliyor benim genellikle eğer çok yüksekse 3.saat bile düşmediği oluyo
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay yok gidemedim kayınbabamlar gelecekmis evle uğraşıyorum yemek yapcam
Melike_4949 minik_kurabiyeee buzdolabım hala olmadığı için komsumda insülin vurmadan kahvaltı yaptım biraz kete yedim 191 🥲🥲 şimdi vurucam insülinü
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok yükselmiş kuzum yaaa bende tam emin olmak için sağlık ocağına gidecektim ama kayınbabam geliyormuş yemek ev falan anca uğraşırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım insülinin baya etkisi varmış onu anladım bakalım vurdum şimdi yarım saat sonra falan ölçerim düşmüşmü diye
Guzelligim minik_kurabiyeee sınırın üstünde çıkmış ama diyet ve insilunle bayağı dusmustur müsait bi zamanında git ben bazen 2 ayda bir baktiriyorm ilk defa hamileligimde düştü yoksa benimde yüksekti öyle
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan temmuzda bakmışlar en son o zaman insüline baslamamistim şimdi insülinle kaç oldu hiç bilmiyorum bugün gidecektim işte kayınbabam geliyormuş yemek ev anca uğraşırım kötü oldu ya