Melike_4949 Babydurubaby baktım canım Allahtan bozulmamış bulanık olunca bozulmuş oluyormuş berrak olması gerekiyormus üst tarafı soğutuyor buz koydum üstlerine eczacı öyle demişti çok sıcak olmadığında dışarda bir ayda bozulmuyormus inşallah bozulmaz çok pahalı
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet bende şimdi internetten baktım aynı senin dediğin gibi yazıyor canım dikkat et kuzum vallaha ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya valla her şey üst üste geliyor sinir oldum ya 😏😏 bugün mutlaka yaptırmam lazım insülin çok pahalı bir daha hemen alamam da 😐
Melike_4949 minik_kurabiyeee şimdilik üstten buz aldım koydum üstlerine komşumun buzdolabına koyucam inşallah canım olana kadar yoksa hepsi çöp olur eşimde yüz kere söylesem anca yapar 🙄🙄 bir çalışıyor bir duruyor buzdolabı da
minik_kurabiyeee Melike_4949 iyi yapmışsınız komşunun dolabına koymakla aynen valla hepsi bozulur ucuz bir şey de değilki alasın yani yazık günah aboo bu erkekler hepsi böyle vallahaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
naneliseker_ Guzelligim olur mu cnm 160 neki demekki😀 sekeri yükleyip 100 de iyice fırlayacak 😀 300 lere yükselmesi lazim hasta panik olsn doye herhal. (Banada mantıksız geldi!)
Melike_4949 naneliseker_ aynen öyle komaya gir diye yapıyorlar sanki ben yaptırmadan çıktı 😅 eninde sonunda diyet insülin yapılıyor ne diye üst üste yükleme yapıyorlar ki?
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah yapar canım bakalım 😅 sinir krizi geçiririm yaptırına kadar tamam diyor ama devamı yok 😅
naneliseker_ Melike_4949 valla ne yalan diyim yaptirdigima bile pişman oldum. Doktor şekerin yok dedi. 1 haftalik ölçüde ve stres olduğuma yandım. Seker aleti alıp evde 1 hafta ölçmek daha mantıklı o içeceklerden. Evet seker önemli önemsiz denilmiyor zaten.
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım insülinin üzerine buz koydum ya buhar yaptı silince normal berrak oluyor sende de buhar yaptığı oldu mu
Melike_4949 naneliseker_ Aynen öyle canım önemli tabiki ama bazı devlet hastaneleri ısrarla şeker yüklemesi istiyor ben şekerim yüksek dediğim halde yap demişti yaptırmadım özele geçtim akıl var mantık var şekeri yüksek insana şeker mi verilir 🙄🙄