Gulsahkizilkan 1 tabak kabak yedim yanında sarımsaklı yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 2 dilimde ıslak kek yediimm 10 dk yürüdüm 116 çıktıı 🌸
Melike_4949 Gulsahkizilkan teşekkür ederim canım eşimden bulaştı işte ıhlamur yaptım sadece yemek bile yapicak halim yok akşam hastaneye gidebilirim
Melike_4949 minik_kurabiyeee gidicem inşallah canım eşimi bekliyorum bugün insülinü erken vurucam birde
Melike_4949 minik_kurabiyeee en son 133 tü öğle yemeğinden sonra ama bir Muz yedim ben kaç çıkar bilmiyorum kan şekerim düşmüş gibi hissettim uyumuşum muzu yeni yedim sayılır ölçtüm 160 şuan
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa muz çok çıkarıyor kuzum dikkat et valla ne yaptın gittin mi hastaneye
Melike_4949 minik_kurabiyeee 137 ydi en son annemlere gittik geldik yolda arabanın lastiği uçtu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yolda bekliyorum eşimi
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok şükür herşey üst üste geliyor buzdolabım gece durmuş insülin bozulmuşmudur sence ya offfffffffffff
zengooo Kizlar seker testi yapildi aclik 87 glukoz 60 dak 160 cikti.50 gramlik haftaya 100 luk yapalim dedi.cok mu kotu ya