Gulsahkizilkan Babydurubaby Afiyet olsun ben sütlü kahveyi şekersiz içemiyorum yaa 🥲🥲 Filtre ve türk kahvesini sade içiyorm ama sütlüleri şekersiz içemiyormm
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende Türk kahvesini şekersiz içemiyorum 🙈😀 kapsül kahve içtim hep o yüzden şekerden sonra normalde şurup katardım buna ama artık sadece kahve ve süt :)
Melike_4949 Elagl benimde idrarda bir ara çıktı sonra bir daha test yaptık çıkmadı vücut fazla şekeri idrarla atarmıs ben o gün çok fazla tatlı şeyler yemiştim siz o gün tatlı şeyler yemismiydiniz aşırı derecede
Gulsahkizilkan Elagl idrar tahlilinde şeker çıkıyor mu yaa bilmiyodum ama dikkat edin bence. Suyunda fazlalık falan var mı
Gulsahkizilkan Babydurubaby Kandan baktıklarını biliyoduumm. Bende geçen ay yaptırdım tahlil yine yaptırsam iyi olur yaa idrarda enfeksiyon vardı
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım bende bugün sersem gibiyim iki gündür demir ilacını icmiyorum ondan olabilir
Guzelligim Melike_4949 diyetisyenle görüştüm 2 ogune indirimdim dedim sorun yok dedi çünkü 3 öğün fazla geliyo evdeyken bugün disrdaydim ara öğün yapmaya vakit bulamadim
Deletedmom_112 Guzelligim 2 öğün yapınca neler yiyorsun canım kahvaltı ve akşam di mi ? Ekmek tüketiyor musun peki ? Ara öğünü kaç yapıyorsun bazen benimde 3 öğün olmuyorda