minik_kurabiyeee Deletedmom_112 şimdi şöyle normal ultrasonda da bir kaç gün geride geliyordu ayrıntılı ultrason da da hemen hemen 1 hafta kadar geride geliyor
Gulsahkizilkan Melike_4949 Ben yürüyüş yaptığım için bencee yemeklerden sonra yürümeye başladımm ondan sanırımm
Deletedmom_112 Guzelligim 1 tam değil ama 1 e yakın ile 160 çıktı benim yanında yumurta peynir salatalık domates ile çok canınız çekerse çeyrek tüketerek bakın bi ona göre tam yersiniz
Guzelligim Deletedmom_112 simit yemiştim 120 çıkmıştı 1 buçuk ay önce neyi baz alacağımı bilmiyorm 166 “dışarıdan cigkofte ve merc.corbasi” lara çıkmasam seker yok diyecem ama maalesef var az da olsa
Deletedmom_112 Melike_4949 aşırı fazla hemde özellikle sabah mecbur 1 dilimde olsa yiyorum tam tahıl siyez falan başka un ile karıştırılmamış ekmeklerden alıyorum
Melike_4949 Deletedmom_112 benimde oluyor canım bugün ekmek yemedim hiç ama midem bulanıyor ya bir parçada olsa insan yemek istiyor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen doktorumda öyle söyledi ama işte rahat edemiyor insan birde herhalde minyon bir kız olcak😅annesi zayıf babası zayıf çok görmem😂😂
Deletedmom_112 Melike_4949 ekmek çeşitlerini dene hangisi en az yükseltiyorsa onu ye hepsi yükseltiyorsa badem unu ile yapılmış ekmek tüket trendyolda falan bulabilirsin kendinde yapabilirsin
minik_kurabiyeee Melike_4949 ilk saat 132 ydi ikinci saat 173 çıktı daha sonra tarçınlı süt içtim ılık duşa girdim 124 çıkmıştı
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle mii doktorumda kötü bir şey demedi ama insan ister istemez evhamlaniyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım normal benimde baştan beri gerideydi sonra yakalamış haftasını
Guzelligim Deletedmom_112 makar Deletedmom_112 makarna yedikten sonra olcmedim ama kuru fasulye Bulgur pilavı yarım halka tatlıdan sonra 152 ydi geçen makarnayı sadece eşime yaptim tam bugdayli makarna aldim daha denemedim .bazen bende yapiyorm mesela bugün sıkma yedim 🫣 sizin aile de var mı seker
Deletedmom_112 Guzelligim evet ailede çok var çıktı muhtemelen kaçamak yapınca senin kaç çıkıyor en fazla
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee döner yükseltmez canım tavuk kırmızı et bunlar düşürür ekmek çok geldi demekki