minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay ne bilim çok bir şey yemedim ya yüksek geldi bi an gözüme ama insülin vurulmamistim
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Hayır bence çok iyi bakalım benim ne çıkıcak öğlen yemeği yedim ölçücem birazdan
Guzelligim Gulsahkizilkan benim dr göbek çevresini hiç söylemedi. gelişimi de bi hafta önde di mi 2600
Gulsahkizilkan Guzelligim Önde diye bişey demedi herşeyi normal sadece kafası 1 hafta önde çıktı. O da babasının kafada büyük ondan sanırım😅😅
Gulsahkizilkan Guzelligim dikkat etmeye başladığım zamanlar simit benim şekeri çıkarmıştı daha hiç ağzıma sürmedim açıkçası
Deletedmom_112 Guzelligim 1 tam değil ama 1 e yakın ile 160 çıktı benim yanında yumurta peynir salatalık domates ile çok canınız çekerse çeyrek tüketerek bakın bi ona göre tam yersiniz
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan kız seninki baya düşüyor çok şükür haaa maşallah hep böyle devam etsin inşallah 🥰🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee bence gayet iyi çıkmış canım insülin vursan daha düşük çıkardı belkide benim hala çubuğum yok eşim alıcak inşallah ama anca akşam getirir 😏😏
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet insülin vursaydim daha düşük çıkardı ama yedikten sonra vurdum bakayım kaç çıkacak diye yaa alsın da kuzum dikkat et gelene kadar sadece
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Ay inşallah ama yemekten sonra sağlık ocağına gittim 10 15 dk falan yürümüşümdür. Bence hareket inanılmaz etkiliyor. Asıl akşam belli olur lazanya yedikten sonra bakalımm 😅😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah alır bugün bakalım dikkat ediyorum bugün ekmek bile yemedim öğlende yemedim ekmek
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan evet hareket çok güzel etkiliyor bugün bizim burası kapalı kapalı olmasaydim yürüyüşe çıkacaktım bende aynen akşam lazanyadan sonra kaç cikacak merak ediyorum bende😅
Gulsahkizilkan Melike_4949 Ben yürüyüş yaptığım için bencee yemeklerden sonra yürümeye başladımm ondan sanırımm
Deletedmom_112 Melike_4949 aşırı fazla hemde özellikle sabah mecbur 1 dilimde olsa yiyorum tam tahıl siyez falan başka un ile karıştırılmamış ekmeklerden alıyorum