Melike_4949 Gulsahkizilkan yok sana benziyor eşinin burnu biraz daha büyük kız sen ne güzelsin maşallah 😅😅
Nili4321 Gulsahkizilkan maşallah size 🧿 bence anneye benzemiş minnacık köfte bir burun olacak harika 😍🧿🥹
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee benimki çok küçük onun ki aşağı doğru biraz oğlumunda aşağı doğru gibii 🤦♀️🤦♀️😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bak şimdi tespiti koyuyorum ben😂 minnaklığı senin burna çekmiş aşağı oluşu babaya çekmiş 😂😂😂 senin minnoş ikinizinkinide almış
Gulsahkizilkan Melike_4949 Geçen sene yazın bacım o eski halimden eser yok ahahhaha 😅😅 Çok teşekkür ederiimm 😘
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Ahahahah çarşamba inşallah daha net gösterir tipini bakalım zaten ondan sonra 15 günüm kalıyooooooo 🥲🥲
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan inşallah 🥰 çok az kaldı seninkine yaaa🥲 bi an önce bende o zamanlara geleydim 21 +3 olduk daha çooookk var
minik_kurabiyeee Melike_4949 çorbam belli geçen günkü yoğurt corbasindan yapacağım da yanına ne yapsam diye kararsızım yaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle yapayım ya valla her gün her gün ne pişecek derdinden illallah ettim hele şeker daha çok zorluyor şeker olmasa istediğini yap ye🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım eskiden önüme geleni yiyordum şimdi önceden düşünüp yiyorum 😏