Melike_4949 Gulsahkizilkan var canım annem komşum eltim falan yardım eder ben tekte yıkar kuruttum Allah’ın izniyle
Deletedmom_112 Guzelligim evet 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum daha haftam çok küçük 7 8 lerde fark ettim ben evde kendim ölçüyordum. 1.saatide 2.saatide ölçtüm hep. Size ölçüm sınırı kaç dediler 1.5 saat sonrası için ?
Guzelligim Deletedmom_112 Deletedmom_112 7 8 ler de kac çıkıyordu bende çalışırken 6 öğün yapiyordum ama kilo aldım hamile kalmadan önceki diyetime devam ettim gibi bi de aç olunca midem bulaniyordu kilo vermem gereken haftalarda aldıkça aldım bi de hazır yiyecek çok tukettim çalışmayınca 2 ana öğün yapmaya başladım kilom sabit kaldı sadece çocuk kg aldi diyetisyenler çalışmadım ama sorduğum soruları yanıtladı 140 geçmesin de hatta 120 yi aşure ve incecik bi dilim pasta yemiştim 140 gördüm ağustosta ondan sonra dikkat etmeye başladım ama annemlerde kalırken eksi mayali ekmek yukseltmiyordu şimdi bilemiyorm tabi
Gulsahkizilkan Melike_4949 Bizim ki böyle tabii daha düzenlenicek işten bi çıkıyım da yıkanıp ütülendi hepsii 🥰
Melike_4949 Gulsahkizilkan masallah canım güle güle kullanın inşallah bende dolap Alicam yada kendi dolabimin bir bölümüne koyucam odası olmicak zaten benim odada uyuyucak
Gulsahkizilkan Melike_4949 Ben oda yaptım gençliğini bile düşünüp ahahha 😅😅 Hepsi geldi kıyafetlerin ben 3 3 tane falan almışımdır valla. Sağol canım darısı sanaa
Melike_4949 Gulsahkizilkan ay ne güzel canım banada eltim bir sürü şey getirdi sağolsun ama yine alinicak var sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Nili4321 Günaydın kızçeler canınız çekerse affınıza sığınıyorum hakkınızı helal edin doğum günümdü ara öğün yerine 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak çay yaptım 1 saat sonra ölçtüm 105 çıktı bu iyi bir şey miiii 🥹