minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle mi valla pisiriyolar mi bilmiyorum ama kılçıklarını almiyolar hamsinin bende huylaniyorum sevmiyorum geri kendim temizliyorum😂
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Hayıırr bugün makarna ve çorba yedim o dediğim çorbayı 104 çıktıı 🙈 Makarnayı bol yoğurtlu yedim tabii
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa adana çok güzel yer amaaa annemlerle mersindeyken bekardim daha gidip geziyoduk adanayı kebabi falan güzel oluyor ama başka mutfak kültürlerini çok bilmiyorum
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee 1 kaseye yakın yedim 🙈 Ama bence yürüyüş etkiliyor yaa bugün galeta çikolata kurabiye yedim hiç çıkmadı şekerim dün yürüdüm yaa. Bide akşam da yürücem bakalımm. 35.haftaya girdim sanki doymuyorum ben bugün hiiçç offfff 😢
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan maşallah yaa evet yürüyüş baya etkili ne kadar yürüyorsun günde kaç dakika yaa evet o doymama hissi olabilir ya
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Aşağı yukarı 1 saate yakın hareket halinde olmuşumdur 6da çıktım işten 7de evdeydim düşün metroya in çık falan. Ama yarım saat falan aktif yürümüşümdür. Akşam saat tutup sölicem 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bende öyle markete gittikçe dolaşıyorum her gün çıkıyorum tamam bekliyorum o zaman 😂
Nili4321 minik_kurabiyeee her lokmadan 1 saat ve 2 saat sonra ölçtüm endokrinoloji 1. Saati kadın doğum 2. Saati istediği için. 1. Saat 115-120 falan 2.saat 105 gibi çıkıyor genelde açlık da 84-90 falan