Melike_4949 minik_kurabiyeee aynı bende hissediyorum yükselip düştüğünü mesela bugün çubuk yok ama yükselticek birşey yemiyorum bu sabah bir dilim ekmek yedim 124 çıktı tokluk
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay dimi öyle oluyor. Oğlum alerjikti bebekken o kadar zorlandım ki şimdi 4 yaşında zaman gerçekten su gibiymiş. Şimdi de kardeşi gebeliğimin başında perişan etti beni bulantılardan dolayı😂zor alıştım ama o bile 24 haftalık oldu. Küçücük nokta insana dönüşüyor resmen mucize 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım benim yükselince baş ağrısı ağırlık uyku bastırıyor düşünce kanım çekiliyor gibi oluyor hemen ağzima birşey atmak istiyorum
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yükselince baş ağrısı boyun ağrısı ve gözlerim çok ağrıyor düştüğünde de içim çekiliyor böyle bayilcak gibi oluyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen bende de aynı şekilde oluyor ve gözlerim çok ağrıyor yükseldiği zaman düştüğünde içim çekiliyor o an tatlı bir şeyler yemek istiyorum direk
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım birdr şimdi hamilelikte şeker konusunda bilgi edindiğim için hamilelikten önce yemeklerden sonra ağırlık baş ağrısı falan sebebini şimdi anlıyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen şuan da daha çok bilgi sahibiyiz bende de öyle oluyordu önceden ama sebebini hiç bilmediğim için normal falan saniyordum
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım doğumdan sonra da dikkat etmeyi düşünüyorum mesela ekmek yememek asitli paketli işlenmiş şeyler tüketmemek gibi 😅😅 tatlı tüketmeden duramam bence
Serendipty Hanımlar ben asla doymuyorum diyetle falan sürekli açım baş edemiyorum napıcagımı şaşırdım aç gezmekten bunaldım istediklerimi yiyememekten de daha ilk gebeliğim ama ikinciyi asla düşünmüyorum artık bu şeker beni mahvettin
Melike_4949 Serendipty bende şeker yüzünden ikinciyi düşünmüyorum gerçekten porsiyonları az mi tüketiyorsunuz iki üç gün sürekli diyet yapınca alışıyor insan ben bir oturuşta bir ekmek yerdim Allahda yardım ediyor herhalde ekmek yemiyorum şimdi yediğim yemekler yetiyor bana
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende ekmek paketli gıda tüketmem büyük ihtimalle çünkü hem zararlı hem dikkat etmek gerekiyor yinede ama tatlıya dayanamam ama çok yemem onu da
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım aslında gebelik şekeri sayesinde bilinçli olmayı öğrendik şekerin vücuda verdiği zararlardan dolayı dikkat etmek çok önemli kendi sağlığımız için
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle ama kültürümüz gereği alışkanlıklarımızdan çok kolay vazgecemedik ama başardık 😂 yani bide doğumda sonra dikkat etmek gerekiyor ki ilerleyen yaşlarda tekrardan çıkabilir çünkü