2lokummannesiii Gulsahkizilkan tam 10 çıkmış benim. Doktorum ilacı yükseltti ama ben kansızlık yaşamadım sanırım daha önce mesela tenim de solgun nerde o eski ben😂 mesela çok çabuk yoruluyorum garip şekilde. U hiç iyi bir şey değil.
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla teşekkür ederim iyi aklıma getirdin soyleyeyim bi hal çaresine bakalım inşallah ❤️
Melike_4949 minik_kurabiyeee ishal yaptı mı sende de bugün iyiyim çok şükür iki gündür afedersin tuvaletten çıkamadım karnım guruldadi sürekli 🙈
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Allah Allah bende şimdi kendi değerime baktım 10.4 ama senin dediğim gibi öyle şikayetlerim yookk. Haa ama rahat hareket edemiyorum sadece 😅😅 35.haftalık oldum ağlicam 🥲🥲
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay ağlama az kalmış ne güzel😂 şimdi sen ağırlaştığın için hareket edemezsin normal ama ben son zamanda kansızlıktan sanırım yoruluyorum hiç yaşamadım daha önce dediğim gibi bakalım ilaçla yükselir inşallah😂
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Yok şeyden ağladım daha dün öğrendim gibi ne çabuk büyüdü bu hıyar 😅😅😅😅
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay dimi öyle oluyor. Oğlum alerjikti bebekken o kadar zorlandım ki şimdi 4 yaşında zaman gerçekten su gibiymiş. Şimdi de kardeşi gebeliğimin başında perişan etti beni bulantılardan dolayı😂zor alıştım ama o bile 24 haftalık oldu. Küçücük nokta insana dönüşüyor resmen mucize 😂
2lokummannesiii Babydurubaby insan endişeleniyor. Erkek miydi sanki erkekler toplanıyor gibi o haftalarda benim oğlumda öyleydi.
Babydurubaby Bende doktora gittim bugün sancıma baktılar bir sorun yokmuş bebek de gayet iyimiş kilosu suyu bir sıkıntı yok dedi doktorum :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ohh çok şükür herşey normal 🙏 aramızda 3 gün var sadece hee :)) kaç kg olmuş benim ki 34te 2600dü 🙄