minik_kurabiyeee Melike_4949 kodsuz benimki eski makina daha düşük cikariyodu anlamadım ki birde şekerim düşük olarak uyandım çünkü içim çekilmiş gibiydi elim ayağım titriyodu
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım bende sabah öyle hissediyorum ama şekerim yine yüksek çıkıyor çok saçma
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla ben anlamıyorum artık yaa yani belki makine yanlış ölçtü diyorum da ikisinde de aynı çıkardı
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan eğer olmazsa yarın giderim oraya eski makinem 98 çıkardı alvita olan 107 çıkardı ben anlamadım ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya bu ayrıntılı ultrasonuma kendi doktorun bakması gerekiyor dediler dünde yoktu doktorum şimdi onu gidip gostercem ultrasonu çeken her şey gayet iyi dedi ama yinede gostereyim ben kendi doktoruma
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan tokluğu ama yediğimde de hiç bir şey yokki 2 gündür kahvaltı yapamıyorum zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet yani ne kadar gayet yolunda her şey desede kendi doktorum da baksın 😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan otobüs bekliyorum şuan bugün eşim gelemiyormuş🥲 1 buçuk gibi falan orda olurum erken alır hemen 😅
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee O zamann hastanede vardır belki doktoruna bi söyle böyle böyle diye o zaten seni yönlendirir
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aa evett çok iyi söyledin doktorum hemen yönlendiriyor şekerimden çok korkuyor çünkü
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan inşallah valla çok iyi dedin var yaaa çünkü doktoruma 1 2 sefer yükseldiğini dediğimde hemen endokrine git demişti başka insülin başlasın veya dozunu arttirsin demişti