minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan kızz seninki daha heyecanlı o zaman 😂 ay hadi çabucak gelsin o gün o zamann
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Gerçekten yemeklerimiz sabit yaaa. Bende brokoli haşlicam yoğurtlicam üzerinede yağ yakıp dökücem 🤦♀️
naneliseker_ Canim aşırı kahve cekti nescafe içtim yanına 1 dilim kek yedim 1 saat sonra ölcyim dedim 98 çıktı kizlsr 🤔
Melike_4949 naneliseker_ senin şekerin yok bence yada cihazında hata var Nescafe şekerli ve yasak onu içtiğinde en az 140 160 arası çıkardı benim mesela sen sağlık ocağında test et bir yediklerine göre normal
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan kız öyle yeşillik hiç çıkarmıyor mecbur yani ben eşime üzülüyorum ben ne yersem oda benle onu yiyor garibim yaa😅😅😅
naneliseker_ minik_kurabiyeee ah o glokoz bende nasıl etki ettiyse 226 ilk ve son mu çıktı anlamadım ki bacım yiyom yiyom ayni . Bi akşam yemeklerinde 13 lira çıkıyor o yani 🤔
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Benim ki aslaa yemeez ona ayrı yapıyorumm🤦♀️ Menemen yapıcam ona akşam. Yazık poğaça börek çörek tatlı yapmıyorum ona üzülüyorum bende ahahhaha 😅