Babydurubaby Bende kahvemi yaptım birkaç parça bitter yiyeceğim bugün evdeyim biraz keyif yapmak istedim :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ohhh afiyet olsuunn bende şimdi iş yerinde içicem türk kahvesii son kahvelerim kızlarla 😢
Melike_4949 minik_kurabiyeee 25 den sonra tekme atmaya başladı hareketli dışardan belli olmasi 27 den sonra başladı canım
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan gayet her şey yolundaymış çok şükür bir sıkıntı yokmuş o amniyotik bant göründüğünu de not yazmıştı doktorum detaylı baktı iyice hiç bir şey göremiyorum cadı bir kız geliyor dedi🥰😂😂
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ananem korkuttu beni çok gaz yapar diyee ama yapsın yicem 2 3 tane yeter bencede yaa
Melike_4949 naneliseker_ normal canım benimde bazen azalıyor sabah çok hareketli bir de akşam saatlerinde 9 10 dan sonra uyuyor hareket yok birde sen hareketliysen bebek uyur hareket etmez dinlenme halindeysen daha çok hareket eder
naneliseker_ Melike_4949 bazen oluyor ki baya vuruyor bazende o bebekten eser yok 😀 bende siz gibi akşam 9 dan sonra bide sabah kalkmadan hareketi var
Melike_4949 naneliseker_ benim kızımda öyle 😅 seslere çok tepki veriyor birde bir ses duysun güm güm vuruyor 🥰🥰
Babydurubaby minik_kurabiyeee Yaaa gözünüzaydın ne güzel haberler almışsınız çooook sevindim inanın 💕💕💕
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay çok şükür vallaha öyle bir içim rahatladı ki anlatamam çok teşekkür ederim Rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın 🤲🏻🥰
minik_kurabiyeee Babydurubaby dedim şeker var bende gelişimi nasıl önde veya geride değil demi dedim yok her şey yolunda maşallah dedi🧿🥰
Babydurubaby minik_kurabiyeee oh süper 💕benimde şimdilik hep uyumlu gitti inşallah yine uyumludur.Hatta doktorum hiç şüphelenmedi şekerden kilo da almamıştım suyu kilosu da normaldi rutin şeker yükleme yapıyoruz sende de yapalım eksik bişey olmasın dedi o yüzden yapmıştık