Melike_4949 minik_kurabiyeee bende cumartesi günü gidicem çok heyecanlıyım evet ilk defa gorucekmis gibi oluyor bu sefer eşimde gelip görmek istiyor bir ara gittiğimizde eliyle yüzünü saklıyordu eşim anlatıyor hep 😅💗 cacık hareket 88 e düştü ya bu 5 birim fazla ölçüyor ya 5 birim eksik not ediyim dimi
Sevgisss Melike_4949 ben yine öğlen köfte yicem 😂 Akşamada yoğurtlu kabak biber sotelerim eşimle oğlumada tarhana çorbası ve patates yemeği yapayım bari 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa 😂😂 ben hep eşimle gidiyorum genelde hep hareketli oluyor😂😂 aynen 5 birim eksik yaz çok düşürüyor cacık hareket falan benimkide sabah kahvaltısinda insülin vurmadığim halde 92 çıktı şimdi insülin vurdum çok dusurmesin diğer 2 tane bitter çikolata aldım 😂
Gulsahkizilkan Sevgisss Hahahahah bende normalde sabah alıyodum ama çrşamba günleri 1de geliyomuş doktor o yüzden mecbur 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yaptın canım benim eşim işi oluyor ya yoksa geliyorda devlete hep beraber gittik orda içeri almadılar 😢 şimdi özele geçtim özel parası çıksın diye harıl harıl çalışıyor bende ultrasonu gösteriyorum bu sefer bende gelmek istiyorum dedi 😅 bakalım prensesim büyümüş mü annemm hareketleri baya dışardan belli oluyor hala alışamadım ağzım açık izliyorum tam videoa cekicem duruyor 🤦🏻♀️😅 benimki hiç durmuyor ki masallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 benimkide zor izin alıyor 😂 özel olduğu için alıyolar hep yaaa maşallah 😂 hareketleri çok mu belli oluyor öyle
Lenasnmz Herkese selam, ekmek yerine Wasa tercih eden oldumu aranızda normalde ekmek yemezdim gebelikt emide bulantısı kessin diye yemeye başladım 32. Haftada sınırda gebelik şekerim var aranızda Wasa kullananlar. Varmı değeriniz kac
Gulsahkizilkan Lenasnmz Ben hiç kullanmadım tam buğday yiyorum o da çok yemiyorum zaten çeyrek ekmek falan yiyorum
Gulsahkizilkan Kıymalı kabak, sulu köfte çorbası yapmış komşumuz ondan 1 kepçe 4 5 lokma ekmek yoğurt yedim 100 çıktıı 🥳🥳🥳 Kabak bence çok dengeliyor. Çünkü çorbada patates havuç pirinç falanda vardı yanii 🙄 bide kurabiye yapmış yarım yedim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet oynadığı hareket ettiği tekme attığı belli oluyor canım karnım da oynuyor 😅 öğlen açlık 115 nasıl
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa maşallah kaçıncı haftadan beri öyle belli oluyor 🥰 yavaş yavaş düşecek inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee 25 den sonra tekme atmaya başladı hareketli dışardan belli olmasi 27 den sonra başladı canım
Babydurubaby Bende kahvemi yaptım birkaç parça bitter yiyeceğim bugün evdeyim biraz keyif yapmak istedim :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ohhh afiyet olsuunn bende şimdi iş yerinde içicem türk kahvesii son kahvelerim kızlarla 😢