Gulsahkizilkan Sevgisss Benimki de bana kızıyor bebeğinde canı acıyor diyo ahhaha hatta dün tartışmasını yaptık dahaa. Dedim yeter artık yaa herşeyi korkarak yiyorumm ağlicam dedim ne yesem yükselicek mi diye stresten kendimi bitiriyorum dediimm valla daraldım yaa
Sevgisss Gulsahkizilkan evet bende dün köfteden sonra yüksek çıkınca bi ton ağladım eşimde makinayı sakladı 😂 yedin bitirdin kendini yeter diye insan yemek yemekten korkarmı diye ağlıyorum artık 😏
Sevgisss Gulsahkizilkan ya doktorumda öyle dedi ölçme herşeyi sadece sakıncalı bulduklarını ölç dedi ama işte ben aynı yediğim şeylerdede bir çıkıyor bir çıkmıyor muallakta kalıyorum gerçi çıksada bişey yapamıyoruz ama işte bırakıcam valla artık doğru söylüyorsun
Gulsahkizilkan Sevgisss 1 kasımda kontrolüö var heralde gün verir o zaman 36 oluyorum. Hocaammm en erken en sağlıklısı ne zamansa o zaman kes beni dicem 😅
Sevgisss Gulsahkizilkan sen bunu söylemek için baya beklemişsin haftayada ben gidicem 32+3 olucam o zaman söylicem en erken ne zamansa çıkaralım diye 😂😂
Melike_4949 Sevgisss bende ya bu hafta üçüncü çubuk kutusu biticek gibi duruyor 😅😅bende habire ölçüyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay çok sevmedim canım da bir şey istemedi zaten ya yiyemedim hiç bir şey
Melike_4949 minik_kurabiyeee ıspanak yemeği yapicam canım eşimede patates salatası öğlende dünden yeşil fasulye var
Gulsahkizilkan Sevgisss Hahahahah bende normalde sabah alıyodum ama çrşamba günleri 1de geliyomuş doktor o yüzden mecbur 😅
Sevgisss Melike_4949 ben yine öğlen köfte yicem 😂 Akşamada yoğurtlu kabak biber sotelerim eşimle oğlumada tarhana çorbası ve patates yemeği yapayım bari 😂