Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım sebze yemeği yiyorum bende 153 çıktı şimdi yürüyüş salatalık denerim teşekkür ederim ekmek baklavadan daha çok yükseltiyor 😅😅🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet ekmek çok çıkarıyor işte yaa yürüyüş ve salatalık aşırı iyi geliyor
Gulsahkizilkan Sevgisss Kız yaptım tabii ama çantam hazır değil 😅 Onu bu hafta halledicem yarın 35 haftalık oluyor artık 🙄🙄
Sevgisss Gulsahkizilkan benimde alınacaklar bitti sayılır yıkanma ütülenme hep duruyor çantayı dert etmiyorum planlı sezaryen olduğu için tabi yinede olacağı allah bilir ama yıkama ütüleme beni çok geriyor uzattıkça uzatıyorum 😂
Sevgisss Gulsahkizilkan peki şimdi ben kahve içmek istesem 1 buçuk saat oldu illa 2 saati doldurmak mı gerekiyor bişeyler yiyip içebilmek için 🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay labnem yoksa yağ limon tuz karıştırdim haşlanmış yumurta tadiyo resmen😂😂😂
Gulsahkizilkan Sevgisss Kız yok allasenn iç hatta bitter çikolata ye 2 parçada ben öyle saat tutmuyorum yaa 😅
Gulsahkizilkan Sevgisss Onları 2 hafta önce bitirdik vallaaa herşeyi hazır oğluşumunn tek kendisi eksikk 🥰
Sevgisss Gulsahkizilkan bitter çikolatam yok ama züberlerim var ayy gömeyim o zaman 1 tane kahveyle ayy ben hep saate dikkat ediyorum ne olur ne olmaz abartmayayım diye yanlış mı yapıyorum çünkü ne yesem ölçesim geliyor bir öncekinden yüksek kalırda yanılırım diye korkuyorum
Gulsahkizilkan Sevgisss Ama böyle kendini çol strese sokuyosuunn bence seen. Bende ölçüyorum ne yesem ama farklı bişey yesem ölçüyorum klasik hergün yediğim şeyleri yediğimde çok ölçmüyorum açıkçasıı 🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle valla ama düşük çıktığında insan hiç kaçamak yapmak istemiyor
Sevgisss Melike_4949 vallahi öyle eşim aynı hafta aynı eczaneye çubuk almaya gitti eczacı demişki abi daha geçen almıştın hayırdır eşimde benim eşim biraz takıntılıda ondan 😂 eczacıda abi öyle yapmasın doğru ölçüyordur o demiş eşimde bana kızıyor yeter artık diye 😂😂
Gulsahkizilkan Sevgisss Benimki de bana kızıyor bebeğinde canı acıyor diyo ahhaha hatta dün tartışmasını yaptık dahaa. Dedim yeter artık yaa herşeyi korkarak yiyorumm ağlicam dedim ne yesem yükselicek mi diye stresten kendimi bitiriyorum dediimm valla daraldım yaa
Melike_4949 Sevgisss bende ya bu hafta üçüncü çubuk kutusu biticek gibi duruyor 😅😅bende habire ölçüyorum
Sevgisss Gulsahkizilkan ya doktorumda öyle dedi ölçme herşeyi sadece sakıncalı bulduklarını ölç dedi ama işte ben aynı yediğim şeylerdede bir çıkıyor bir çıkmıyor muallakta kalıyorum gerçi çıksada bişey yapamıyoruz ama işte bırakıcam valla artık doğru söylüyorsun