naneliseker_ Melike_4949 bacım 226 olmuştu 1. Saat seker yüklemede. Doktor kesin var deyince bende döndüm durdum. Şüphemiz de bebegin suyu sınırda fazla demedi ama sınır dedi.
Melike_4949 minik_kurabiyeee ye bence tokluk 111 yeşil fasulye yemeği salata 🥗 cacık bulgur pilavı 6 kaşık ekmeksiz 😅😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde ekmek yükseltiyor şekerimi canım tatlı o kadar yükseltmiyor yani 😅😅 hakkını helal et canım canın çektiyse
minik_kurabiyeee Melike_4949 tatlı benimkini de yükseltmiyor öyle ama ekmek yediğim zaman uçuyor şeker 😂😂😂 kız yok ne canım çekecek düştükçe motivasyon oluyor bana
naneliseker_ Melike_4949 2 gundur 100 lerde bende anlamdm. Demekki şekerli sudan sonra çıktı veya gizli bilemiyorum dahada cikmadi Dün bisküvi yedim kakaolu ekmek yedim 130 lardaydi
Melike_4949 Sevgisss yok canım Allah izniyle birşey olmaz sürekli yüksek olması sorun olurmuş köfte benimde çıkardı sanki öyle hissettim bir ara ama ekmek patateste çıkarır dikkat et
Sevgisss Melike_4949 sok günlerde bir türlü düzeni yakalayamadım ne yesem çıkıyor gibi yarından itibaren daha temkinli ilerleyeceğim inşallah ya misafirliğe de gitmicem insanlar laftanda halden de anlamıyor 😞
Melike_4949 Sevgisss evet ben bu yüzden bir yere gitmiyorum çünkü gidersem yerim diye çıkmıyorum dışarı 🙏
Melike_4949 naneliseker_ o şekerli su şekeri olmayanı bile yükseltir çünkü saf glukoz ben yapmadan çıktı şekerim
Gulsahkizilkan Babydurubaby hee yok kız benim ki kızılay hastanesi türkiye kızılay olarak geçiyor. Kağıthanede
Babydurubaby Gulsahkizilkan he onu bilmiyorum :) bende istanbulda 2,5 Yıldır falan yaşıyorum o yüzden heryeri bilmiyorum :)
Melike_4949 minik_kurabiyeee banada öyle canım 111 gördüm şok oldum birde yüksek çıkar diye bir gözümü kapatıp bakıyorum 😅😅
naneliseker_ Melike_4949 yaaaa :( eşimde keşke yaptirmasaydik bile dedi. Bu olcmlere bakarsak seker görünmüyor cumaya kdr olcucem
Melike_4949 naneliseker_ ölç canım evet maalesef içince şekeri olmayanın bile yüksek çıkartır o derece senin gerçekten normal yediklerine göre benim şekerim var mesela en ufak şeyde fırlıyor
naneliseker_ Melike_4949 içerken içeriğine bakmadım ama nette sekeri baya yuksek diyor. Bazısı 2 dilim baklavaya es değer abartmayın diyor