Babydurubaby aynı dertteyim 31 haftalık olduk elhamdülillah dahiliye doktoruna göre ben seker hastasıymısım bir sürü kötü kötü konuştu insülun başlammiz lazım dedi 😒 kendi kqdın doğum doktorlarıma göre de özel ve devlet hastanesi takipliyim şekerimin sınırda olduğunu söylüyor diyetisyene git dediler bende gittim. Diyetisyen de sonuçlara baktı sınırda dedi diyet verdi 1 haftadır 7 öğün ölçüm yapıyorum açlık 90 yukarı hiç olmadı tokluğuna 120 ,ve 135 arası 120 ,121 hep böyle çıkıyor hemşireye sonuçları gönderdim gayet iyi sadece şunu fark ettim muz yediğim gün sekerimin yüksek olduğunu fark ettim 2 sabah kahvaltıda muz yedimm ogun sabah tokluk 150 çıktı fark etmedim bunu ikinci gün yine mevye tabağı yaptım ara öğün olarak muz tükettim 155. Çıktı bu sefer acaba muzmu etkiliyor dedi bu akşamda denedim zaten son akşam şekerim 164 çıktı yani demem o iki bebeğe kilo aldırıyor evet ama sekeride yükseltiyor muz ben diyetisyenin verdiği liste aynen uydum ekmeği vs. Değiştim ama muz ile bağımida bu akşam kestim şeker yükseltiyor yani benim öyle oldu