Melike_4949 Deletedmom_112 öyle yapiyim bir canım bugün dahiliyeye gidicem inşallah akşam ara öğün bile yapmadım ve açtım yani 🤷🏻♀️ ben çok aç kaldığım içinde olabilir bilemiyorum 9 dan sonra birşey yemedim 9 da kullandığım insülin etki etmiyor bence bana
Deletedmom_112 naneliseker_ o zaman bence sadece şekerli şeylrer etkiliyor eğer karbonhidrat içeren şeyler yükseltmiyorssa özellikle ekmek yükseltmiyorsa çok iyi
Gulsahkizilkan Günaydıınn açlığım 73 🖤 Kahvaltı 1 yumurta 1 salatalık çeyrek ekmek ve süt tokluk 120 🌸 Bide kahvaltımı sütsüz denicem yarın
Melike_4949 Gulsahkizilkan çok iyi masallah gece ara öğün olarak ne yapıyorsunuz sabah kaçta kahvaltı yapıyorsunuz
Gulsahkizilkan Melike_4949 ben gece ara öğün yapmıyorum en geç 9.30da meyvemi yemiş oluyoruumm o da abartmıyoru yarım meyve yiyorum nektarii🥰 Sabah8.15-8.30 gibi kahvaltımı yapıyorum işe geldiğim için ama son haftam bu haftaa 9-9.30a sarkar kahvaltım
Melike_4949 Gulsahkizilkan anladım canım teşekkür ederim Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ❤️
Melike_4949 Deletedmom_112 lewemir 10 ünite yaptı canım birşey demedi diğerleri normal zaten birtek sabahları dengesiz yüksekti tekrar cumartesi pazar yazıp pazartesi gidicem inşallah
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Öyle saat tutmuyorum açıkçasıı acıktığımı hissedince atıştırmalık yiyorum galeta ceviz vs. Öğle yemeğimi en geç 2ye kadar yemiş oluyorum duramıyorum çünkü akşamda 7de falan yiyorum
Deletedmom_112 Melike_4949 inşallah düşer bi başla bakalım sabah kahvaltını kaçta yapıyorsun ben 12 ye doğru yapıyordum açlık düşsüm diye aksine yükselip durdu artık 9 10 gibi yapıcam sende erken dene bi