minik_kurabiyeee naneliseker_ evet az da olsa öter tabi ama ölçen yerinin dibine kadar kan olması gerekiyor büyük ihtimalle az damlatmış olabilirsin 59 olsa elin ayağın titrer ne yiyeceğini şaşırsin
minik_kurabiyeee naneliseker_ aynen bi tekrar ölç kuzum belki yanlışlık falan olmuştur ve haşlanmış mısır yedim diyosun mısır aşırı çıkarıyor her türlüsü ben 1 defa mı ne yemiş bulundum 180 falan olmuştu şekerim
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok şükür canım bir sabah açlık yüksek çıkıyor oda lewemir etkisi düşük galiba ☺️☺️ benimde senin gibi ekmek yükseltiyor şekerimi
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok şükür aynen levemirin etkisi düşük olduğu için yani ben sabah 3 4 parça ekmek yedim bi 161 çıkardı bi 141 çıkardı akşam da 3 4 lokma yedim yine ama yanında 2 kase cacık yedim 106 falan çıkardı yani
naneliseker_ minik_kurabiyeee az Patataes yedim çorba üstüne 1 paket dayanamdm kakaolu bisküvi yedim 🤣
2lokummannesiii naneliseker_ benimde makinem ilk gebeliğimde kullandığım marka eBsensor doğru ölçüyor o da.
naneliseker_ minik_kurabiyeee ama 2 gün hiç tatlı tuketmedim onun etkisi vardır belki bide 1 buçuk saat sonra olc dedi doktor ama ben 1 saat sonra olctm
minik_kurabiyeee naneliseker_ evet dikkat ettiğimiz zamanlarda düşüyor ama dozu kaybettiğimizde yine eskisi gibi yükselebiliyor yani çok dikkat etmemiz gerekiyor
naneliseker_ minik_kurabiyeee yok ben düşük de çıksa dikkat edcm denemek için bide cnm cekti bisküvi yedim ama yarın devam sekersiz ekmeksiz