naneliseker_ minik_kurabiyeee karnim toktu, haşlanmış mısır yedim 1 saat sonra olctm 59 cikti bu açlık mı tokluk değeri mi kuzum
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet 😁 bi halt anlamdm kahvaltı ve 1 saat önce mısır yedim onla duruyorum zaten de
Melike_4949 naneliseker_ 59 çok düşük elin ayağın titrer 😅😅 kanı az damlatınca düşük çıkıyor tesadüfen öğrendim yada cihaz bozuk
minik_kurabiyeee naneliseker_ kuzum yanlış ölçmüş olmayasın kanı az mı damlatın Mısır yedikten sonra 59 çıkması imkansız çünkü mısır çok yükseltiyor bi tekrar mi olcsen
naneliseker_ Melike_4949 eşimin olctuk 104 çıkardı. Yatmadan da ölecem düzenli değil ilk defa olctk bugun
minik_kurabiyeee naneliseker_ evet az da olsa öter tabi ama ölçen yerinin dibine kadar kan olması gerekiyor büyük ihtimalle az damlatmış olabilirsin 59 olsa elin ayağın titrer ne yiyeceğini şaşırsin
minik_kurabiyeee naneliseker_ aynen bi tekrar ölç kuzum belki yanlışlık falan olmuştur ve haşlanmış mısır yedim diyosun mısır aşırı çıkarıyor her türlüsü ben 1 defa mı ne yemiş bulundum 180 falan olmuştu şekerim