Melike_4949 minik_kurabiyeee bende anlamadım canım ama benim gibi açlığı hep yüksek çıkan gördüm postlarda
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee kuzum bizim hafta daha küçük biliyosun hep verme aşamasındaydım bikaç gündür sabitledim hep aynıyım ne alıyorum ne veriyorum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet biliyorum zaten 55 e düştüğümde de aynı bu şekilde 3 4 hafta boyunca sabit kaldim sonra 2 kilo aldım şuan da tekrardan sabit kaldim ne alıyorum ne veriyorum😅
Deletedmom_112 Melike_4949 benimde açlığım genelde hep yüksek canım şimdide kocama uydum yarım simit yedim 155 çıktı ayran içtim düşüremedim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet olabilir lewemiri arttirsalar iyi gelir bence yavaş yavaş düşüyor ama
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen levemir artarsa bu sefer düzene binebilir zaten levemir hemen etki etmiyor ki
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde öyle olur büyük ihtimalle canım diğer açlık tokluklar normal gibi şuan kaç doz kullanıyorsun
minik_kurabiyeee Eski makineyle bir 161 çıkardı diğerini 141 🤷🏻♀️ hangisine inanacağımm ama o kadar yükseldiğini hissetmiyorum kendim de öyle çok aşırı yükselmiş belirtisi yok
minik_kurabiyeee Melike_4949 bu diğer makinami taa şekerim ilk çıktığında almıştım o zaman da aşırı yüksek cikariyordu 200 den 300 den aşağı çıkarmıyordu suankinin de stripi bitti yarın yazdircam
minik_kurabiyeee Melike_4949 aa bende yarın gideceğim büyük ihtimalle salı günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim 😅