Gulsahkizilkan Babydurubaby onları yaptık teyzemlerle falan yıkayıp ütüledik herşeyini sadece çanta hazır değil. Bide ben kendime 1 tane pijama takımı aldım bitane de sipariş verdimm başka ne alıcam hiç bilmiyoruumm 🤷♀️
Melike_4949 Gulsahkizilkan emzirme sütyeni,emzirme atleti,bir beden büyük iç çamaşırı , depend ped , çorap, yelek, çıkışta giymek için kıyafet ekleyin
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan gel beraber olsun çiçeğim 🌺💖 bencede dedim az bir şey ekmek yiyeyim baktım ekmek yok😂😂😂 dedim kesinlikle bu evren bana mesaj veriyor ekmek yersen şeker çıkar akıllı dur diye😂😂 2 tabak yiyorum şuan da yiyemiyorum bile tıkandım çünkü 😂
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet öyle yaparsınız Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee İyi ki yokmuşş ekmeekk 😅😅 Yoğurt düşürür bayaa ıspanakta çıkarmaz bencee
Gulsahkizilkan Odamız hazırr avize değişti bide halısı değiştii 🌸 Anne yanı beşiği kuzenim vericek o da yatak odamda olucak
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaaa çok güzel olmuş sağlıkla gelsin aslan paşa 🌺 kız bende bu tarz odalar bakıyorum nerden aldın
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bencedee 😂😂😂 evet ıspanak hiç çıkarmıyor denedim onuda yoğurt zaten bizlere faydalı ama çok düşerse ne yapayım bilmiyorum
Babydurubaby minik_kurabiyeee bazen ara öğünde yada önceki öğünlerde yediklerimiz fe etkiliyor misss gibi çıkmış çok sevindim hep böyle devam eder inşallaj 💕