Deletedmom_112 Melike_4949 ay maşallah böyle devam et canım demekki ekmek yükseltiyormuş bak. Bu arada bezelyede çok şeker var şeker hastaları tüketmemeli diye biliyorum yanlışta olabilir ama araştır ona göre dikkat et
Melike_4949 Deletedmom_112 evet yasak canım ama mecbur onu yapicam çok az yicem inşallah yükseltmez 🙏
Melike_4949 Deletedmom_112 inşallah canım deniyicem yine ekmek yemicem zaten ekmeği sadece sabah bir dilim yerim büyük ihtimalle
Gulsahkizilkan Melike_4949 Hareket çok önemli gerçekten. Bende bugün hareketliydim ondan dolayı bence bu kadar düşük çıkyı
Melike_4949 Gulsahkizilkan Aynen öyle canım normalde hareketsiz olduğumda az yesem bile bu kadar düşmüyordu
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee evet çok az kaldı sağlıkla alsaydım kucağımaa 🤲🤲 Hepinizden önce ben doğurucam dimi burda
Gulsahkizilkan Babydurubaby yok yaa annemi bekliyorumm yarın akşam geliyoorr önümüzde ki hafta hazırlıcam inşallaahh 🙏
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende Kasım başı gibi düşünüyorum inşallah eşyaları hazır da yıkayıp ütüleyeceğim :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby onları yaptık teyzemlerle falan yıkayıp ütüledik herşeyini sadece çanta hazır değil. Bide ben kendime 1 tane pijama takımı aldım bitane de sipariş verdimm başka ne alıcam hiç bilmiyoruumm 🤷♀️
Melike_4949 Gulsahkizilkan emzirme sütyeni,emzirme atleti,bir beden büyük iç çamaşırı , depend ped , çorap, yelek, çıkışta giymek için kıyafet ekleyin
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan gel beraber olsun çiçeğim 🌺💖 bencede dedim az bir şey ekmek yiyeyim baktım ekmek yok😂😂😂 dedim kesinlikle bu evren bana mesaj veriyor ekmek yersen şeker çıkar akıllı dur diye😂😂 2 tabak yiyorum şuan da yiyemiyorum bile tıkandım çünkü 😂