Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ben yanında ekmek yediğim için oldu galiba bidaha bulgur yersem ekmek yemeyeceğim
Melike_4949 minik_kurabiyeee yüksek canım şimdi ölçtüm 166 çıktı pilav yedim az birşey o çıkardı galiba arada düzeni gidiyor birde bugün meyveyi yanında süt olmadan tüketmiştim
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde ya birde cumartesi pazar ölçüp yazmam lazım eşime aldırırim yarın inşallah
Sevgisss Gulsahkizilkan normalde bu yediklerim hiç çıkarmazdı 2 dilim ekmek yediğimi bilirim 114 falan gelirdi hep hafta büyüdükçe insülin direnci artıyor gerçekten daha dikkatli olmalıyım artık 😔
Deletedmom_112 Sevgisss kaçıncı haftadasınız siz ben 16.haftadayım doktorum asıl insülin direncinin 24 ten sonra artacağını söyledi diken üstündeyim
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen moralimi bozar çünkü o şimdi şekerim yüksek diye su siseme tarçın attım 1 tane
Deletedmom_112 Sevgisss senin bitmiş daha da çok yükselmez bence biraz karbondratı azalt ekmek dilimlerini azalt düşer
Sevgisss Gulsahkizilkan valla sağlıkla bir kucağıma alsaydım rahatlıcam allah günah yazmasın isyan etmiyorum ama yoruldum 😔
Duygu_nur52 Deletedmom_112 içeceği içtikten 1 saat sonra kan verdim tam bilmiyorum kusura bakmayın onu içip 1 saat sınra kan verdim 88 çıktı doktor bi sıkıntın yok gidebilirsin dedi
Deletedmom_112 Duygu_nur52 hiç korkmayın o zaman biz açlığı 88 görünce seviniyoruz 🤣 hatta tokluğa düşük bile hiç diyete gerek yok bence ama sağlıklı beslenin