Melike_4949 Deletedmom_112 bilmiyorum diyabet hemşiresi öyle demişti kitapçık verdi ordada yazıyor ilk sayfada
Melike_4949 Öğlen açlık 119, iki küçük dilim ekmek üzerine bir dilim peynir domates yanında küçük bir kase yeşillik yedim ve birazcik helva yedim sütle tokluk 1. Saat 138 çıktı 🙈🙈
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan yaptım canım çok güzel oldu soğusun içip bakacağım şekerimi yükseltecek mi
Melike_4949 Gulsahkizilkan tamam canım açlığım yüksek çıkmış basım dertte açlıklarla 😅 sizin Kaç çıkıyordu
Gulsahkizilkan Melike_4949 ben öğlen açlık ölçmüyorum kii ara öğün yaparak nasıl aç kalınır aklım almıyor 🙄
Deletedmom_112 Melike_4949 benimde 90 üstünde hep 100 110 öyle yani çünkü 2 saat aç kalmış oluyorum en fazla
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 afiyet olsuunn sıcak sıcak yee 😋 Bende akşam çorba ve 2 kaşık kadar kabağım vardı onu yicem bide meyve yerim
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee ben soğan sarımsak salça kavuruyorum biraz sonra kıyma ekliyorumm karabiber koyuyorumm kabakları da minik minik doğruyorum atıp pişiriyorum mükemmeell oluyoorr 😋
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende yarın deneyeceğim üzerine yoğurt üzerine sos yapıcam mantı gibi olsun 🥺
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan evet kıyma da ekleyecegim😂😂 kabakları şerit halinde de yapabilirim demi o makarna hissiyatını versin istiyorum😂😂😂😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bende yoğurt dökecem üstünü ikimizde hasret kaldığımız şeylere benzetmeye çalışıyoruz 😂😂😂