Melike_4949 Deletedmom_112 öyle yapicam inşallah canım öğlen aparatif sandwiç yesem nasıl olur ? Yemek yok hazırda
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Babası biz sevgiliyken belirlemişti isminii 🤦♀️ Gsli olduğu için Aslan olucak ismii 😅 Koluna kocaman dövmesini bile yaptırdı eline ismini yazdırdı 😅
2lokummannesiii Deletedmom_112 senin de mi erkek😂 oğlumun adı Hamza belki fikir olur😂 Ben Hz.Hamzadan dolayı koymuştum. Çok beğeniyorum hem yaygın da değil ama şimdi daha yeni nesil ismi koymak isteyebilirsin😂Bende kızıma isim bulamıyorum😂kız ismi daha zor geliyor yeni isimlerin hiçbirini beğenmiyorum🫠🫠
Babydurubaby Melike_4949 sandviç yetine çorba yada bi sebze yapın bence daha çok tok tutar sandviçte ekmek yemek zorunda kalacaksanız
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ayy baya fanatik Aslan koyması tam isabet olmuş Allah adamın gönlüne göre vermiş resmen ☺️
Melike_4949 Babydurubaby hmm anladım bilmiyorum ki bakim ne yapabilirim diye evet ekmek yersem çıkar yine şekerim
Gulsahkizilkan Kızlar size dediğim tarif birazdan ne kadar yediğimi falan yazıcam bulgurlu yoğurtlu tadı çok güzel yanında birazda kısır yicem bakalım ne çıkıcak şekerim
Gulsahkizilkan Melike_4949 Çok basiit akşamdan yoğurdun içine ince bulgur koyuyosun ertesi gün çekmiş oluyor yoğurdunu tekrar yoğurt ekliyosun bu kıvamı alana kadar sarımsak dereotu ceviz tuz ekleyip afiyetle yiyosuunn 🥰