Brn_cnn Kizlar gebelik şekerim vardı insülin artı diyet yapıyordum. bir gün önce doğum yaptım, ve sihir gibi geçti şekerim. Doğum yaptığım andan beri yükselmiyor. Biraz daha sabredin tünelin ucunda ışık var🤍🙏✨✨✨
minik_kurabiyeee Brn_cnn ciddenn miii yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah bizde de o şekilde olur
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan evett aslında eşimi ise gönderip geri uyuyodum bugün uyumamak için direnicemm biraz yatakta kalayım soğuk ev😅
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Evet evet uyuma ben şimdi kahvaltı yapıcam ama ölçemicem maaleseef 🥲 Dün ki kahvaltımın aynısını yapıcam gerçi
Brn_cnn Gulsahkizilkan normal doğum yaptım zaten 4cm açıklığım vardı, suni sancıyla 2saat içinde doğdu bebeğim🥲 39+1de 2.750gr minik bir kız ✨
2lokummannesiii Deletedmom_112 avucunuzu yalayın derler ya biz ordan devam ediyoruz😂 hamileyken özellikle bulantım hafifledikten sonra canım tatlı istiyordu ve yememek çok zor yani Allah beterinden korusun ama şeker olayı da baya bir can sıkıcı hamilelikte. Ben ilk gebeliğimde çok ağlamıştım şeker çıkınca araştırmaktan kafayı yedim ama nafile yani başa gelen çekilir.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Napalım bee kaderimiz 😅 şurda kaldı 25 26 günümm zaman ne çabuk geçiyoor 🥲
2lokummannesiii Deletedmom_112 baba tarafında şeker var mı canım eğer varsa maalesef genetik oluyor. Ayrıca biz ilerde potansiyel şeker hastayız aslında hep dikkat etmek zorundayız artık😔
Deletedmom_112 2lokummannesiii evet var doktorumda öyle söyledi gebelik şekeri çıkanlarda ilerde şeker hastası oluyor diye. Ama kuzenimde gebelik şekeri vardı şu an 50 yaşına yaklaştı hala çıkmadı bakalım
Babydurubaby Brn_cnn doya doya öpün koklayın inşallah bizde güzel doğumlar yaparız :) ilk gebeliğiniz miydi nasıl anladınız doğumun başladığını
Gulsahkizilkan Brn_cnn oyyy maşallaahh. Değerleriniz ne çıkıyordu benim arada 150yi buluyor korkuyorumm 😢 38de sezaryen istedim bakalım 25 26 günüm kaldı benimde 🥲
minik_kurabiyeee Brn_cnn peki sizin doğum nasıl oldu kaç kilo doğdu bebek daha sonrasında bebekte şeker düşüklüğü falan oldu mu
Brn_cnn Babydurubaby ikinci gebeliğim doğum başladığını anlamadım valla 4cm açıklığım varmış kontrole gitmesem onu bile anlamicam😂 suniyle başlatıldı doğumum ama minik kasılmalarım vardı öncesinde ama doğum için tam yeterli değildi şekerim de olduğu için suniyle başlattı doktor 1saat içinde açıklığım 4den tam açıklığa çıktı doğdu bebeğim kolay bir dogumdu dikisim de olmadı çok şükür