Gulsahkizilkan Sevgisss benim çubuğum bittiii 😢😢😢 Stress yapma daha çok çıkarırr belki de hiç çıkmıcaakk 🤷♀️
Sevgisss Gulsahkizilkan umarım dediğin gibi olur yada hiç ölçmeyip bilmesem mi 😔 nasıl olsa çıktığını bilsemde düşeremicem
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet bende sanmıyorum zaten çok az yedim organik olduğu için küçüklerdi 2şer dilim yedim 🙈 Ölçemiyorum çubuğum bitti 😅
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ben hiç bu saate bırakmıyorum en geç 9.30 10 gibi yemem içmem bitiyor. Zaten 10a doğru uyuyorum kıızz çok uykum geliyor 😅
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ben geç uyuyorum o yüzden heralde gece yiyesim geliyor daha yemicek bakalım belki açlık düşer
Deletedmom_112 Babydurubaby anladım canım sağolasın bende sadece süt içip yatayım belki açlık şekerim düşer inşallah dayanabilirim
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee değişiyor mesela tokluğum 135 falan çıkarsa 2 3 defa daha ölçüyorum sonra 2 saat sonra yine ölçüyorum falan 😅
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan off bende böyleyim ama Allahtan sen sonlardasın ben daha yarıya gelemedim parmak kalmayacak 🤣🤣
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaaa😂😂 ben günde hemen hemen 4 5 defa olcuyorumdur benimkide azaldi yaa
Sevgisss Gulsahkizilkan sütü kekle birlikte içtim tekrar mı içiyim ki 🙄 keşke tarçın koysaydım hiç aklıma gelmedi
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 heee ben normalde bu saate asla kalamam ama şuan uykum yok. Kızlarla çay kahve içtim ondan heraldee 😢
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ben gece çok bir şey yemiyorum acıksam bile ya çorba ya da zeytin ayran içiyorum yani ekmeksiz tabikide
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Ben erken kalkıyorum yaa bide son zamanlar iş yerinde bile gözlerim kapanıyor çok uykum geliyor bazen
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa evet ama benim uykumu düzene sokmam gerekiyor gece geç uyuyorum sabah geç uyanıyorum sabah 8 gibi falan kalksam bana da iyi olacak