Deletedmom_112 -Annem bende de optima vardı 40 birim fazla çıkarıyordu çöpe attım burda da optimadan aynı şikayette olanlar var bi baktırın sizde cihazınıza
Deletedmom_112 -Annem o cihaz yüzünden bazı gebelere yanlışlıkla insülin dozu fazla verilmiş lütfen şeker hastası olan herkes tek cihaza güvenmesin cihazını hastanese kontrol ettirsin
Damlayan Elif2143 zararli diyetisyenim hamilelikte tarçın olmaz dedi netten baktim rahimde kasilma yapiyormus.
Deletedmom_112 NidaEray aa neden içme dedi ? Bana doktorum içebilirsin dedi her doktorda çok farklı ya
NidaEray Deletedmom_112 benim şimdi bacaklarım kabardı çok kaşınıyor, geceleri uyuyamıyorum . Doktor hormonlardan dedi ama acaba sekerden mi oldu böyle
Deletedmom_112 NidaEray şekerinizi takip ediyorsanız ondan olacağını sanmıyorum kaç çıkıyor tokluklarınız
Damlayan Babydurubaby sirf size cevap vermek icin uye oldum, tarcin diyetisyenim kullanma dedi ben de kullaniyordum hamilelikte olmazmis. Hurma da olmaz son haftalarfa hurmayi aciklik olsun diye yiyor insanlar.
Babydurubaby Damlayan sanırım bu konularda diyetisyenler farklı söyleyebiliyor:( çok abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi benim sorduğum kişi de.
Deletedmom_112 Babydurubaby benim doktorumda hepsine izin verdi abartmadıkça ve çok saçma olduğunu düşünüyor. Hepsinide tükettim bütün gebe arkadaşlarımda tüketti sıkıntı yaşamadılar. Bence her gebe farklı olduğu için herkese farklı demekki
2lokummannesiii Babydurubaby 4 yıl önce diyetisyenim hamileyken bana da sütü tarçınlı iç dedi. Bu gebelikte gitmedim. Napıcaz şimdi tarçınlı içmeyecek miyiz😂
Deletedmom_112 NidaEray çok geçmiş olsun bence siz kısa sürede tekrar doktorunuza gidin bu şekerden de olabilir alerjik bişey de olabilir