Deletedmom_112 minik_kurabiyeee akşam yemeğinden sonra siz bişey yemiyor musunuz ? Ben yatmadan 1.5 2 saat önce sütün yanında en kötü peynir domates yiyorum yoksa bayılmak üzere oluyorum akşam yediğim sabaha kadar asla yetmiyor
Babydurubaby Sevgisss çok su eklemeyin biraz daha kıvamlı olur çok su eklemezseniz , ben tereyağ koyuyorum ama margarinle de deneyin
minik_kurabiyeee Babydurubaby anladım çok teşekkür ederim kabak yogurtlayayim yanına da domates çorbası yapayım 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 allah allah valla ben süt içtim tarçınlı bide hafif acikmistim zeytinle ayran içtim 😂😂😂 çok çok küçük ekmekle sabah 88 di
Sevgisss minik_kurabiyeee bende domates çorbasını koydum şimdi dolma yapıcam 😂😂 bide salata bugünüde bulduk çok şükür 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen bir iki haftadır yok ağrım çok şükür öyle şiddetli arada yürürken ağrı vuruyor
Melike_4949 Fadiiiik gece kalkıp yemek yemiyorum ki çıksın demek ben ekmek yesem 150 çıkar 😅 cihaz şaşırıyor olabilir bakicaz birazdan inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee gece kalkıp yemek yemiyorum ki çıksın demek ben ekmek yesem 150 çıkar 😅 cihaz şaşırıyor olabilir bakicaz birazdan inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee o cihazda 145 bende 140 çıktı doğruymuş 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ akşam galeta yemicem artık bakalım kaç cikicak