2lokummannesiii Deletedmom_112 bu uzun tarihli normal paket sütlerden mi alıyorsun canım. Günlük süt taze olanlardan önermişti 4 sene önce diyetisyen bana. Şişe süt oluyor ya onlardan.
Deletedmom_112 2lokummannesiii şişe süt almıyorum normal alıyorum ama şişe süt alıcaksan aoç nin al mutlaka
Melike_4949 Deletedmom_112 teşekkür ederim canım bu sabah açlık 135 çıktı eğer 30 40 birim fazla ölçüyorsa açlığım 95 falan olmalı diyet yapıyorum insülin kullanıyorum çok saçma zaten 135 çıkması
Deletedmom_112 Melike_4949 bencede karşılaştırınca haber ver bakalım. Benimde açlığım 93 çıktı 90 nın altına bi düşüremedim
Melike_4949 Deletedmom_112 e ben iki gün içinde tüketin yazdığı için hep çöpe atıyordum Alllah affetsin 🤦🏻♀️
Gulsahkizilkan Günaydıınn 1 adet haşlanmış yumurta dereotu maydanoz karıştırdım yine 2 dilim hellim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda şimdi ölçtüm 103 çıktı şekerim 🌸🌸
Sevgisss minik_kurabiyeee bir daha da yemem zaten şimdi stres yaptım acaba düşecek mi diye allahım çok zorlanıyorum artık 😩
Burcudoga Babydurubaby yiyebiliyor musunuz bilemiyorum ama süt ile kaynatmak yerine direkt yogurda ekleyip karistirip da yiyebilrsiniz, öyle de çok lezzetli oluyor daha rahat yemesi
Babydurubaby Burcudoga öyle de tüketiyorum biraz meyve ekleyip :) ama lapa olunca tatlı yiyormuşum gibi geliyor :)
Sevgisss Gulsahkizilkan 30+5 2. Gebeliğim ilkindede yaşamıştım şeker olayını 😏 zorunlu sezaryen olucam 38 olmayı sabırsızlıkla bekliyorum 😛