Melike_4949 Deletedmom_112 hmm anladım canım bende farklı bir eczaneden strip aldım birşey yemediğim halde 137 çıktı açlık 🤷🏻♀️ çok aç kalmakta şekeri yükseltiyor diyorlar doğru mu?
Gulsahkizilkan Melike_4949 evet ben öyle biliyorum o yüzden 3 ana 3 ara öğün yapmak lazım. Ama öğleden sonra falan ara öğün yaparken nasıl ölçücez açlığı çok saçma
Deletedmom_112 Melike_4949 çubukların bi kodu oluyor onu okuttunuz demi? Çok aç kalınca bencede yükseliyor 2 saat ara ile yemek ve ara öğün yapıyorum. Sabah açlığım yüksek çıkıyor gece hep aç olduğum için
Melike_4949 Deletedmom_112 bilmiyorum nasıl okutuluyor kardeşime aldirttim eski kutuyla gönderip evet benimde sabah açlığım yüksek çıkıyor
Deletedmom_112 Melike_4949 bence galetanın yanında bi bardak kefir yada bi bardak süt olmalı yada meyve
Melike_4949 Deletedmom_112 ya annemlerdeydim taşınıyorlar diye birşey yoktu ondan olabilir toklukta 169 çıktı 😅 yarın sağlık ocağında karşılaştırma yapicam
Nili4321 Deletedmom_112 evet yedim eşim ince açık pide olarak yaptırmış 4 parça yedim yanında domates soğan ve ayran ile beraber :) 126 çıktı çok mutluyum inşallah ikinci saat de iyi çıkar ☺️
Melike_4949 Deletedmom_112 hayır bir galeta yedim 4.30 da öğlen biraz fazla yemiş olabilirim 🤐🤐 akşam az yedim