Melike_4949 valla canım benim eşimde öyleydi yani evde toz görmeye dahi tahammülü olmazdı yani hemen hemen seninkiyle aynıydı bu hamileligimde ev supuremiyorum süpürgem aşırı çekiyor gücüm yetmiyor hafta sonu beraber yapıyoruz ben hafta içi derliyorum topluyorum hafta sonu iyilikle anlatalarak gel canım evimiz çok pislendi biliyosun yapamıyorum diyorum hemen gelip yardım ediyor benimde bu şekerim konusunda insülin başladığı zaman doktor ya senin istediğin oydu o yüzden verdi falan dedi dedim ki şekerim daha çok bebeğime zarar veriyor zaten doğuma kadar kullanacağim sen istediğini söyle ben bebeğimle kendimin iyiliğini düşünüyorum istediğini de bana o yüzden dedim aynı şekilde kaynanamda dedi kızım niye heves ediyon diye dedim siz doktordan daha iyi biliyosunuz ben doktora gitmeyem size geleyim dedim keyfi vurmuyorum şekerden dolayı bebeğim düşse daha mi iyi olacak dedim sustu kaldılar şimdi kendi gözleriyle görüyor yükseldiğini insülin kullandığım zamanki düşüşü de gördü o yüzden laf yapmıyor ha bende hastaneye gideceğim zaman ne yapıyorum biliyo musun önceden randevumu alıyorum aldıktan sonra şu gün randevum var benim hastaneye gitcem diyorum tamam bitti laf söylemeye de hakkı yok yani biz keyfi gitmiyoruz karnımızda evlatlarını taşıyoruz