minik_kurabiyeee Melike_4949 normal de şöyle oluyor bizim burda ilk insülini başladığı zaman beni diyabet hemsiresine gönderdi daha da gitmedim ona kendisi de yonlendirmedi çünkü artık nasıl kullanilacagini biliyorum sadece endokrine doktoruna takipli olursun benimki o şekilde endokrin doktoruma gidiyorum doz yukseltecekse yukseltiyor tavsiye falan veriyor o şekilde yani
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok beni endokrinolojiye göndermedi direk dahiliye yazdı insülinü ve diyabet hemşiresine gönderdi birde diyetisyene sonra üç günde bir gelmen gerekiyor doz ayarlaması için dedi bir gidiyim bakim ne olucak
Babydurubaby Bunu kadın doğum doktorunuz mu dedi, bende kilo almıyorum ve doktorum hiç sorun değil diyor.Bebek alıyor o senden her türlü alıyor diyor.Zaten vitamin de kullanıyoruz o bile bebeğe iyi geliyır
minik_kurabiyeee Babydurubaby benimde kadın doğum doktorum aynı şeyleri söyledi bana senin kilo almaman hiç sorun değil önemli olan bebeğin beslenmesi demişti bende hiç bir şey yiyemiyorum hocam falan demiştim o her türlü senden beslenir diyip rahatlatmisti beni
Deletedmom_112 Babydurubaby evet en son gittiğimde o demişti birazcık kilo almaya çalış diye vitamine bana ta en baştan başladı değerlerim çok kötüydü bilmiyorum kendimde çok üzüldüm zayıflafıkça hep halsiz güçsüz hissediyorum iyice
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım hiç endişelenme bana diyetisyenim sende şeker olduğu için maksimum 14 kilo alma hakkın var ama bunu 10 kilo ile stabil tutmaya çalışacagiz ve bu kilo alma işini son aylarına saklamalisin demişti niye öyle demiş doktorun anlamadım
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee benimkide 9 kilo hak verdi normalde hesaplama yaptı 20 kg alma hakkın var dedi zayıf olduğun için ama 9 kg da kalalım dedi aylık düzenli alalım dedi ben her gittiğimde çok verdiğim için galiba artık birazcık almaya başlayalım demişti ben yarım kiloda olsa almışımdır derken 1.5 vermişim şok oldum
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ayy çok sevindim bunu duyduğuma bilmiyorum bana artık kilo al kendin çok zayıfladın dedi vitamin değerlerim falan çok düşük bayılmalar oluyor bende üzülüyorum 16 oluyorum sabit kalsam anlayacağımda yememe rağmen nasıl zayıflıyorum
Babydurubaby Deletedmom_112 vitamin yazsın doktorun o zaman , bende kullanıyorum demir vitamini kan hapı magnezyum.Tahlilinizi yaptırın vitaminlerinizi yazsın doktorunuz.Sizin kilo almanızın bebeğe hiç bi faydası yok zaten.Bebeğe kilo yapacak faydalı besinleri yemeniz yeterli inanın beni arkadan görseniz asla 8aylık hamile demezsiniz
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bak ben yeminle bir anda 9 kilo verdim 64 den 55 e düştüm her iki doktoruma da söylüyordum onu hiç sorun değil gayet normal diyolardi ben 18 haftaya girdim yavaş yavaş kilo almaya başladım korkma ve bunu sana diyen kadın doğum doktorun mu endokrin doktorun mu
minik_kurabiyeee Babydurubaby kızlar bizler fit hamileyiz asla öyle ay aşırı kilo aldım derdimiz falan olmayacak inşallah doğumdan sonrada hemen gitcek geri eski halimize döneceğiz😂😂 bence bu çok güzel bir şey hamilesin ama asla çok fazladan kilon yok
Deletedmom_112 Babydurubaby 7.haftada başladık vitaminlere hepsinide çok düzenli içiyorum. Yaa bebişler büyüsünde tek sabah sabah çok üzülüp çok korkmuştum çok sağol 🌸
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee kadın doğum doktorumdu ilk 3 ay almayacaksın hiç dedi aksine ben çok verdim en son gördüğünde de çökmüş halde bi deri bi kemiktim artık biraz almaya başladı dedi bakalım 18 e 2 hafta kaldı belki bende o zaman almaya başlarım
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız beni dahiliye direk endokrine yönlendirmisti bu gitmende dozunu tam ayarlarlar daha sonra 15 20 gün sonra tekrar çağırırlar çünkü haftamiz ilerledikce insülin ihtiyacımız artıyor maalesef
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 emin ol son aylara saklamak daha mantıklı bana son 3 aylık döneme sakla kilo alımını demişti diyetisyen emin ol yavaş yavaş almaya baslayacaksin zaten sürekli zayıflamak benide üzüyordu şimdi kilo almaya döndüm çok şükür tabi o da öyle aşırı bir kilo değil tabikide
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım birdr şey sorucaktım şimdi 2 de insülin vurmam gerekiyor ama hastaneye gitsem yanımda göturemem arada saatleri oynasa birsey olmaz dimi
2lokummannesiii Deletedmom_112 ben bu gebeliğimde bulantı kusmadan helak oldum hatta söylemiştim sana da sanırım bu postta. Toplam 7 kilo verdim şuan 22+6 oldum 1 kilo almış sayılmam ama ben aldım diye seviniyorum gramda olsa 😂 mesela ben ekmeği genelde kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde yemiyorum. Burda şekeri yüksek olup 3 dilim yazmışlar her öğüne ya da 2 dilim çok şaşkınım. İştahlarına da şaşıyorum bende hala aman aman iştah yok. Herkes çok zayıfsın yüzün küçülmüş diye yorum yapıyor. 68 kiloyum bebeği besleyecek şeyler tüketiyorum senin yazdığın gibi. Sanırım sende ekmek yemiyorsun ondan kilo alamıyoruz. Bende kafaya takıyorum ama oğlumda da 4 kilo aldım sadece bebeğe yani ama şeker de yükselmiyor kilo almayınca. Doktorum kilo almaman daha iyi demişti bana. Sağlıklı ilerliyoruz öyle bir de ben vitamin kullanmıyorum bulantımı tetikliyor diye ama sanırım onu içsem belki toparlarım halim de olmuyor.
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok bazen bende yanıma alamıyorum ya çıkmadan önce vuruyorum ya da geldiğimde vuruyorum çok çabuk bozulabiliyor maalesef yanımızda götürme ihtimalimiz yok o şekilde yapıyorum ama erken vurduysam ya şeker ölçüm cihazımi yanıma alıyorum çok düşmüşse ufak tatlı bir şey yiyorum erken vurdugumda çok düşürüyor benimki
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla daha yeni kilo almaya başladım zaten o da 5 . Aya girdiğimde almaya başladım bu ayimin bitmesine 1 hafta var tartı bazen 1 veya 2 kilo almışım gibi gösteriyor yani