Aynurkrm Kubra_haciomer etli kuru fasulye pirinç pilavı evdekilere kendşme az bulgur pilabı salata ve birer adet tavuk pirzola kızartıcam
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay karar verdim ben kabak spagetti yapcam 😅 saatlerdir düşünüyorum yaa
Kubra_haciomer Deletedmom_112 evet bulgur da yükseltiyor 🥲 tadımlık bir kaşık bakıyorum sadece. Siyez etkiliyor mu şekeri ? Denemedim hiç
Deletedmom_112 Kubra_haciomer bilmiyorum ben ölçmüyorum artık zaten en fazla 3 4 kaşık tüketecekmişiz ekmet tüketmeden tabi
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer demii😅 düşündüm düşündüm bunu buldum hem güzel oluyor makarnayı da yemiyorum özlem gideriyorum en azından 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım epidural anesteziydi galiba Benim belden Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım aminnn cumlemize inşallah ay duştan çıktım ama karnımla belim ağrıyor niyeki acaba
Melike_4949 minik_kurabiyeee üşütmüş olabilirsin canım birde doğum yaklaştıkça sancın olur belin ağrır
minik_kurabiyeee Melike_4949 üşütme değildirde doğuma az kaldı ondan olabilir canım birde bu ara bebek çok kaburgalarımın orda hareket ediyor canım çok yanıyor oturamıyorum bile 🥲