Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet koy azcık bişey olmaz o değilde yamında tükettiğin bişey yükseltmiş olabilir mi yanında ne yemiştin ?
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay yok valla 4 gün oldu bugün gerçekten sezeryan olduysa bile şimdiye kadar yazması gerekmiyor muydu ya
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 çoookk köfte yedim tıka basa doydum yani ayran içtim canım şimdi köfteden sonra ilk saati ölçemedim 2 çatal kek 1 küçük ısırık tulumba yedim 125 çıktı
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen öyle yani sezeryanda olsa hemen yazabilirdi ama 4 gün oldu merak ediyorum bende ne yaptı ne etti tek olacaktı zaten
Guzelligim Babydurubaby @Gulsahkizilkan bi de kizlar günde en fazla kaç kakali bez olması gerekiyo İshal olduğunu nasil anlayacam dün çok huysuzdu sürekli ağladı uyumamak için direndi
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ayy evet keşke girse de bi yazsa bende çok merak ediyorum bakıyorum hiç girmemiş
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen öyle valla bir garip ama köfteyi çok kaçırdım şimdi yine yedim 132 olmuş