Cana_ Kubra_haciomer bnm 3. Ayda yapılan 3 aylık ortalamamda 6.2 çıkmıştı cnm ya dikkat ediyorum ama korkuyorum da
Cana_ Kubra_haciomer 15. Haftada başka de bana 100gr yükleme yapmıştı açlık 95 çıkmıştı o zaman bile dahiliyeye yönlendirmişti bu dr mu ilgisiz nedir bilemedim
Cana_ Kubra_haciomer o gün şeker yüklemeye gitmeden önceki gün gece 11 buçuk gibi börek çay dolma falan yemiştim bu sabahki açlığımı etkilemiştir demi o yüzden de yüksek çıkmış olabilir mi
Melike_4949 Kubra_haciomer telefon yasaktı bir odada kaldım çok kötü bir doğum geçirdim 🥺4 gün yattım devlet hastanesinde suni sancı verdiler 3 santimden sonra ilerlemedi 4.gün yüksek ateş yüzünden sancıyi kestiler imza atıp özelde sezeryan oldum bugün taburcu oldum çok şükür iyiyiz 1 gün geç kalsam entübe olabilirmisim ciğerlerim bitmiş bebeğe ve bana oksijen verildi @minik_kurabiyeee
Guzelligim Babydurubaby meme de uyuyo canm gazını çıkarsam uyaniyo tekrar uyumak için emmek istiyo Sütünü artırmak için nasıl şeyler tükettin sut olsun diye hep şekerli şeyler tukettirdiler bana
Babydurubaby Guzelligim bol su , bestlak diye bi damla önerdi doktorum v Bide e bebekten promalt içecek aldım
Guzelligim Gulsahkizilkan yok çok şükür devam etmedi hep meme de uyuyo ne emdigini de anlamıyor bence uyudu için ama doğduğundan beri böyle
Guzelligim Babydurubaby bestlak aldım ama geçen mastır oldu bi tanesi korkuyorm kullanmaya Peki saatlerine dikkat ediyormuşum ogunlerin
Kubra_haciomer Cana_ evet yükleme yapılacağı gün akşam 7den sonra bir şey yemeyin diyo doktorlar 12 saat açlık gerekiyor ve o gece çok karbonhidrat almamak gerekiyor. O etkilemiştir